dilluns, 23 de novembre del 2015

Partits de la jornada del 21 i 22 de Novembre

Primer ple de victòries de la temporada dels nostres equips, cal seguir treballant per què si seguim treballant així en vindran més jornades com aquesta.

Premini-Negre
Partit més emocionant, igualat i treballat contra l'equip Santa Perpètua. El partit va començar amb molta igualat, de manera que la diferència en el marcador era mínima. En finalitzar el tercer quart vam aconseguir distanciar-nos una mica del rival, gràcies a l'encert ofensiu i la bona defensa. Arribem a la mitja part 15-14, reflex de la igualtat dels dos equips. Lluitem tots els quarts, gràcies a l'avantatge del tercer i cinquè quart vam aconseguir distanciar-nos una mica i tot i que vam perdre en el sisè i setè període, mentre que el vuitè període el vam empatar, vam aconseguir la nostra primera victòria. Resultat final 36-34. Una victòria molt treballa i que demostra que cada dia aconseguim aprendre més i que l'esforç té recompensa. Molt contents dels nostres nois i noies. Són més petits i lluiten com uns campions. Aquesta victòria ens ajuda a tenir més força per als partits que ens queden.

Premini-Verd
Partit contra el CB Parets, la primera part del partit va ser un estira i arronsa ja que els dos equips vam guanyar dos periodes. Malgrat tot,els nostres nois van marxar al descans amb una avatatge de +15 al marcador. El cinquè quart va ser clau ja que el nostre Premini verd el va guanyar 15- 0. A partir d'aquí tot va ser més senzill. Destacar la gran tasca defensiva de l'equip i que tots van anotar !!

Mini '05
L'equip MINI ha obert la sessió de tarda a la pista del col·legi, enfrontant-se al C B. Sant Celoni B, cuer del seu grup. Van començar alguna cosa vacil·lants els nostres en els tres primers períodes del partit, amb avantatges mínimes en el marcador a causa d'un sorprenent joc del rival.
No obstant això, el quart període, va millorar lel nostre encert ofensiu i la nostra actitud defensiva que va evitar qualsevol cistella del rival, va propiciar que d'aquí al final del partit, aquest fos un passeig.
El resultat final va ser 99 - 37 per als nostres. Per primera vegada van assistir els 12 jugadors de l'equip, anotant tots i cada un d'ells.

Preinfantil
Gran partit del Preinfantil que va guanyar el AEC Collblanc per 62-34.
El 0-2 inicial va ser la única avantatge visitant, el nostre Preinfantil va completar el seu millor partit de la temporada, dominant tots els aspectes del joc, fins i tot rebot amb nois de més envergadura.
Tots els jugadors van aportar el seu granet de sorra, van aportar el millor de si mateix en les rotacions i van jugar com un veritable equip.
Ara, a descansar dues setmanes, per agafar forces per als dos partits que resten de la fase prèvia.

Cadet
Partit emocionant de nostres cadets davant el Sant Nicolau de Sabadell. Al primer quart van agafar una bona avantatge amb un parcial de 21-7. Els visitants van saber tornar a partit plantant cara al segon quart i van aconseguir que els nostres no poguessin desplegar el seu  millor bàsquet tot i que van aprofitar l'avantatge aconseguida. A partir d'aquí el partit ha estat una muntanya russa, atacs i defenses molt ràpides de tots dos equips. A l'inici de l'últim quart el marcador era favorable para els nostres  51-39. Un bon inici de quart va servir per a què als primers cinc minuts la diferència la van poder ampliar a 63-43, a partir d'aquí va arribar la reacció dels visitants; però els nostres cadets van saber aprofitar la diferència al marcador per acabar guanyant 67 -58.