dilluns, 2 de novembre del 2015

Jornada del 29 i 31 d'Octubre

Preinfantil

El dijous dia 29 es va celebrar el partit ajornat per la pluja, de la primera jornada del Preinfantil masculí. Segona derrota de la temporada davant l'ABB Bufalà,El partit va estar molt competit, en el qual sempre hem anat per darrera en el marcador. La primera part van tenir alguns bons moments, però en general no va l'actitud defensiva requerida per un partit de bàsquet. Mentre que a la segona part, es va millorar clarament aquesta actitud, encara que continuaven regalant segones opcions a nivell defensiu, per falta del poc control en el rebot defensiu. Tot i així es van generar moments de bon joc. De fet, es va guanyar algun parcial clarament, tot i que no va ser suficient per arribar a tenir opcions d'optar a la victòria. Toca seguir treballant nois, amb una millor actitud defensiva i una mica més de lluita en el rebot no trigaran a arribar les victòries ! Vaaamoooosss Fusterrrr !!!!

Primera victòria de la temporada, aquest cop a domicili davant l'AESE. Malgrat que el marcador reflecteixi una victòria còmoda, no ha estat així ... fluix ritme defensiu en general, que ens ha fet perdre clarament un parcial, encara que amb una bona dinàmica ofensiva gairebé durant tot el partit que ens ha portat a la victòria final de 57-90. Felicitats nois! Ha seguir treballant i millorant, sobretot a nivell defensiu !!! Vaaamos Fusterrrr !!!!

Mini

L'equip Mini es va passejar pel pavelló del C.B. Cardedeu, al qual va derrotar per un contundent 18 - 124. Ja al descans el nostre equip havia tancat marcador 9 - 61. La segona part va ser pràcticament calcada, i va donar lloc al fet que tots els jugadors disposessin de molts minuts a la pista. Fet a destacar, va ser que tots els jugadors van anotar un mínim de 6 punts. La propera setmana toca descansar, a l'espera de l'únic rival que pot planteajar més dificultat en aquest grup: el Bufalà 2, al qual ens enfrontem el dia 14 de novembre.

Cadet

Al Cadet li va costar més del compte emportar-se la victòria, que semblava tenir controlada i ja que al començament del tercer quart la  diferència era favorable de 15 punts.
Una defensa tancada i ordenada va posar contra les cordes als nostres, que al final es va centrar el seu joc en el tir exterior amb un gran encert des de la línia de tres punts.
Va començar el partit amb diferències mínimes malgrat l'encert en el tir (20-21) primer quart.
En el segon quart els verds van donar una marxa més, elevant el ritme dels atacs amb transicions ràpides i que no permetia l'organització defensiva de Grup Barna, això els va permetre arribar amb un avantatge de +8 a la mitja part (35-47 ).
Van aconseguir augmentar la diferència amb dos triples seguits (38-53), però a partir d'aquí, els locals van canviar el signe amb una defensa més agressiva i els va permetre arribar amb opcions al final del partit (64-64) min38.
Dues accions clau i dues faltes antiesportives dels locals van decantar el resultat al per a la Fuster amb un parcial final de 0-9 (64-73).

Premini Verd

Partit igualat contra Bàsquet Neus des del principi. Ens hem carregat molt aviat de faltes personals i paguem el cansament i el camp contrari. Molt fluixos a nivell defensiu i amb moltes errades en atac així com moltes pèrdues de pilota. Arribem a l'últim quart guanyant de 3 punts però, les continues pèrdudes de pilota i els nervis ens van fer perdre el partit d'un punt. Seguirem treballant i corregint les errades.

Premini Negre

Partit molt complicat a la pista del CB Montmeló que va líder a la classificació. La gran diferència física entre ells i nosaltres va ser el factor més important del partit que va fer decantar el partit cap a l'equip local. Com a fet més rellevant del nostres, cal destacar, el tercer periode que el vam guanyar 4 a 8 a la pista del líder. Cal seguir treballant i que poc a poc aniran sortint les coses.