dilluns, 9 de novembre del 2015

Jornada del 7 i 8 de Novembre

Jornada plena de victòries dels nostres equips que van jugar aquest cap de setmana. El Mini i el Premini-Negre tenien jornada de descans.

Cadet

Molt bon partit del cadet davant del C.B. Argentona. Després d'un primer quart igualat en el marcador amb un gran encert ofensiu dels dos equips, van poder obrir una distància en el marcador de 8 punts gràcies a un triple final en l'últim segon. El segon quart van ser 10 minuts de joc intens i gran sacrifici en defensa, amb un parcial de 27-9 on es va poder anar al descans amb un avantatge de 26 punts. L'Argentona va sortir en el tercer quart molt endollat, i en el primer minut van retallar 7 punts però després d'un temps mort, els nostres cadets van saber aturar l'ofensiva rival i arribar a l'últim quart amb un gran avantatge. També a destacar un triple sobre la botzina des de mig camp per tancar el tercer quart amb el marcador de 73-41. Un bon control de joc ofensiu i una gran defensa van permetre en l'últim emportar-se la victòria per afrontar la jornada de descans de la setmana que ve com a líders de la classificació.

Preinfantil

Segona victòria de la temporada, aquesta vegada com a local deixant momentàniament el balanç 2 / 2. Partit prèviament guanyat abans de jugar per falta de jugadors per completar l'equip del visitant, tot i que es va disputar el partit i es va guanyar a la pista com ha de ser. Com sempre, grans moments en atac i les habituals errades defensives, van fer que el resultat final fos més ajustat. He de seguir treballant i millorant en defensa i d'aquesta manera continuaran arribant més victorias. Ànims, i a seguir treballant. Vamosss Fusterrr !!

Premini-Verd

Partit contra el Boet Mataró que es va anar decantant ràpidament del nostre costat, gràcies a un parell de parcials a nivell defensiu impedint que encistellessin. Se va poder veure una millora a nivell col·lectiu i 9 dels 10 jugadors van aconseguir fer cistella. 70-20 va ser el marcador final.

La propera jornada els nostres equips jugaran com a visitants, menys el CAdet i el Premini Verd que tindran jornada de descans.