diumenge, 15 de novembre del 2015

Jornada del 14 de Novembre

Jornada com a visitants dels tres equips que tenim partit, ja que Premini-Verd i -Cadet tenien jornada de descans.

Premini-Negre
Partit complicat a la pista del ABB Bufalà, contra jugadors força superiors a nosaltres físicament, pel que resultava complicat entrar a cistella i agafar els rebots. Tot i això, vam lluitar i intentar millorar cada dia una mica més. Tot i parcials van ser molt desiguals. Cal destacar l'útlim quart amb 0-10 al nostre favor, gràcies a una gran defensa que va permetre fer diversos robatoris de pilota i en atac l'encert de cara a cistella ho van fer possible. El resultat final va ser 71 a 21. Està sent una fase prèvia complicada, però ens ajudarà a millorar el màxim possible
.

Mini '05
L'equip Mini va patir la seva primera derrota d'aquesta temporada, a la pista del ABB Bufalà 2. El partit va ser molt igualat entre els dos primers classificats del grup, fins al final del sisè període. No obstant això, un excés de nervis per part dels nostres, va provocar un parcial de 14-0 a favor dels badalonins en el setè parcial.
Al final, es va poder conservar l'average particular, per seguir líders de grup, però es va perdre el partit per 77-66.

Preinfantil
Partit del preinfantil com a visitant a la pista del líder, l'Escolapis de Sarrià. Sabíem que era un partit complicat ja que el rival no havia perdut cap.  La sensació de la primera part va ser positiva, fins i tot a situar-nos vuit punts per sobre del rival. La bona defensa i circulació conjunta de la pilota ens va permetre agafar aquesta avantatge. La segona part va ser completament tot el contrari, una falta de concentració al tercer període es va arrossegar al llarg del partit i provocat per a una baixa intensitat defensiva i un atac molt desordenat. Cal seguir treballant per mantenir la continuïtat en el joc. El resultat final del partit va ser de 87-52.

La propera jornada tots els nostres equips tenen jordana com a locals, dissabte al matí i a la tarda al Col.legi, mentre que el diumenge a la tarda tancarà la jornada el Cadet al Pavelló Juan del Moral.