dilluns, 27 d’abril del 2015

Jornada del 25 i 26 d'abril

Escola de Bàsquet
Aquest cap de setmana havia doble sessió de bàsquet, el dissabte el grup de P-5 va participar a la trobada organitzada pel Badalonès a la pista de Plaça del Gas. Els nostres jugadors van jugar a un gran nivell davant nens i nenes de la mateixa edat. Realitzant un gran joc col.lectiu, anotant tots els jugadors que van participar.
Mentre que diumenge tocava anar a Mollet, a la seva trobada amb tot el grup d'escola dels anys 2008 i 2009. En total van jugar sis partits davant equips com el Mollet, CN Terrassa i el CB Granollers dels anys 2007 i 2008. Malgrat que eran d'edat superior a nosaltres van competir molt bé, fins al punt que van guanyar quatre dels sis partits. Els notres petits han evolucionat molt durant tota aquesta temporada i es va poder comprobar amb aquestes trobades del cap setmana.

Premini Negre
Partit molt intens i treballat davant el Sant Josep Obrer. Va estar  molt igualat des del començament, tots dos teniem opcions de guanyar i tota l'estona la diferència de punts era mínima. Els primers periodes van estar molt igualats, però gràcies a un bon quart període vam aconseguir una diferència de 7 punts al descans. Sabíem que no es podia baixar el ritme i que ens hauriem d'esforçar al màxim durant l'altre meitat de partit. Finalment, vam aconseguir la victoria per 9 punts, amb el resultat final de 50-41. Ha estat un bon partit ja que gràcies al treball i una bona defensa de tots el jugadors. S'ha pogut gaudir d'una gran victòria molt treballada.

Premini Verd
El Premini Verd va rebre la visita del campió de la categoria Ni més ni menys que el Joventut de Badalona "A". Un partit per al record d'aquest grup de nens, que segur, valoraran molt més ho viscut durant aquest any, quan siguin grans. L'inici va ser molt bo, plantant cara al rival en el primer període, que va finalitzar amb un tempteig igualat. Però ja, en el segon període, els de Badalona van forçar la màquina, i van demostrar la qualitat que tenen a cada acció. La diferència a favor augmentar període a període, fins a aconseguir tancar en el cinquè parcial. A partir d'aquest instant tots els nostres jugadors gaudirien de molts minuts a la pista i van finalitzar el partit amb 21 punts anotats. Resten dos partits per intentar ascendir algun lloc en la classificació final.

Mini
Partit de tràmit per a l'equip Mini que va trigar dos períodes a començar a desplegar el seu joc. Ja que el rival, el Sant Ignasi no havia vingut a posar-nos les coses fàcils, però a partir del tercer quart, ja es va anar ampliant la diferencia al marcador a favor dels col.legials. Els nostres jugadors van pujar la intesitat defensiva, amb parcials 19-5 i 19-2. Durant la segona part es van anar ampliant la diferència fins a tancar el marcador. Ara tenim dues setmanes per treballar per l'important partit contra el Lluïsos de Gràcia.

Infantil
L'Infantil no va aconseguir trencar la mala ratxa dels últims partits i va perdre de 2 davant un Premià molt combatiu que va merèixer endur-se la victòria.
Malgrat que els verds administraven avantatges en els primers quarts, el seu joc no era alegre, amb massa imprecisions i atacs que arribaven però no s'acabaven amb èxit .Un parcial de 3-20 va col·locar als del Maresme amb un avantatge de 13 punts 47-60 a la fi del 7 quart.
A partir d'aquí els nostres, si van donar la millor versió però ja va ser tard i encara que va haver opció d'arribar a la pròrroga amb dos tirs lliures, finalment no va poder ser (62-64).

Junior
L'equip Júnior afrontava el partit amb molts jugadors amb lesions després de l'últim partit.  Era un partit trampa qdavant l'UB Mir que es va resoldre amb treball des de l'inici. L'encert en el tir exterior, penetracions, la bona defensa i el treball a la zona. Després d'un 9-2 inicial va finalitzar el primer quart amb un 19-12. Es va trencar el partit a l'inici del segon quart amb un 31-12, però va reaccionar l'equip visitant per arribar al descans amb un 37-23. A la segona part, la profunditat de la banqueta i la intensitat local va obrir un forat al marcador 56-33, al final del tercer quart i un 74-46 final. A destacar el merescut debut de Carlos Leyva de l'equip Infantil. Diumenge que ve a les 16.30 al Juan del Moral derbi contra el Bàsquet Neus.

Durant tots els partits es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Gigi, la mare dels jugadors Naim i Karim. Descansi en pau.