dilluns, 13 d’abril del 2015

Jornada del 11 i 12 d'abril

Jornada de l'11 i 12 d'Abril

Premini Negre
Bon partit davant el CB. Nou Esplugues. Sabiem que no seria un partit fàcil, però des del principi vam intentar esforçar-nos per poder aconseguir avantatge en el marcador. La primera part gràcies a una bona defensa i l'encert en els tirs vam arribar a la mitja part amb una diferència de 9 punts. A diferència del principi, la segona part vam sortir una mica més desconcentrats i va provocar que remuntessin i aconseguissin una diferència de 4 punts a favor del rival. Durant el setè quart, vam pujar la intensitat defensivacentrar i vam aconseguir un parcial 11-2. El partit estava molt ajustat, vam arribar amb una diferència de 5 punts a l'últim quart. El parcial d'aquest va ser 6-9, aconseguint una victòria justa i treballada d'únicament 2 punts. Estem molt contents amb el resultat i continuarem treballant i així millorar el màxim possible.

Premini-Verd
L'equip Premini VERD afronta el seu partit de dissabte contra el SESE "A" amb diversos objectius. El més important, el de millorar el joc desplegat a les últimes jornades, i com a conseqüència, una victòria que seria molt important. I d'altra banda, oblidar "mals rotllos" amb el rival en anteriors enfrontaments. Això últim va ser impossible a causa de l'actitud i el comportament de l'entrenador del SESE, impròpies d'un entrenador molt veterà que dirigeix ​​un grup de nens petits. Va intentar des del xiulet inicial provocar als nostres (entrenadors i fins i tot nens) .... però no ho va aconseguir. No obstant això, sí que va aconseguir influir en decisions de l'àrbitre en l'últim període, que van decidir el partit. Malgrat tot, no és excusa, per una derrota davant un rival molt inferior, i després d'haver anat guanyant durant gairebé tot el partit. Tan sols en l'últim període, els nostres es van anar del partit de manera incomprensible i van cedir per un 49-56. Cal destacar l'actuació del jugador de Premini Negre Julià, que es va mostrar com un més, i anotant vuit punts.

Mini
Partit de tràmit per al Mini, ja decidit abans de jugar-lo pel fet que el rival va jugar un partit endarrerit el dia anterior, només es van presentar amb 7 jugadors, tot i això es va jugar un partit fins al 7 quart que va servir d'entrenament per als nois i així poder preparar els propers partits, tot i ser un partit i resultat els nois van estar seriosos en l'atac ja que els nois van anotar 125 punts, esperem que en el pròxim partit puguin tenir el mateix encert i que puguin millorar la defensa.

Infantil
Al nostre infantil va jugar contra el segon classificat, el CB ARGENTONA. Ja en el partit d'anada va haver emoció i en aquest es van superar les expectatives resolent la trobada durant els segons finals. L'Argentona venia de jugar dies abans i l'aturada per vacances va ser més gran handicap per als nostres.
Van començar bé (6-2) en els primers compassos, però els del Maresme van donar la volta al marcador amb un parcial de (0-13) 6-15, el que donava a entendre que caldria emprar al màxim i així va ser 41- 36 per als verds.
Ja en la segona part es va endurir el joc i l'acumulació de faltes va ser determinant sumat a moltes jugades de doble opció per als d'Argentona que van aprofitar el seu físic - altura.A els infantils no els quedava altra que tirar de caràcter i després de diverses desavantatges de 6-8 punts remuntades van arribar amb totes les opcions als minuts finals 80-80 amb un camp ple i animoso.Ahi ho van donar tot però no va poder ser 85-90.

Junior
L'equip Junior jugava a casa davant el Vedruna Gràcia: La victòria va recuperar la tercera posició a la taula de la classificació després d'un partit amb gran encert anotador i molta feina en la recuperació defensiva. Així el primer quart ja va finalitzar amb 24-13, per arribar al descans amb un 39-30. En sortir del descans es va posar pujar l'intensistat ofensiu per deixar el marcador en 68-47. No es va baixar el ritme fins el marcador final 86-55. Gran treball de tot l'equip i en especial dels pivots (52 pts), i amb un treball en el rebot i la lluita.