dilluns, 13 d’abril del 2015

Jornada de portes obertes a l'escola de bàsquet

Els dilluns dia 13 d'abril es va celebrar la primera jornada de portes obertes de la nostra escola de bàsquet (nens i nenes de P-3 i P-4). Amb un gran èxit de participació.









Quins dies tornarem a fer-les?
Els següents dilluns:
-       27 d’abril
-       4 de maig
-       18 de maig

Quin horari? I a on s’entrenarà?
L’horari serà de 17h10’ a 18h15’ a la pista de bàsquet del Col.legi Fuster.

Quin preu tindrà?
Gratuït durant aquests quatre dies.

Com ho farem?
Destinarem uns dies d’entrenament per a què tots aquells nens i nenes que estiguin interessats en conèixer el món de la cistella ho puguin fer. 

Quina roba han de portar?
Per als alumnes de P-3 és dia de piscina i per tant, amb el xandall del Col.legi Fuster n’hi ha prou. Mentre que per als alumnes de P-4, s’hauria de portar un xandall esportiu i les sabates que es fan servir a les clases de psicomotricitat. No cal comprar res especial.

Poden berenar abans? Els pares/mares podran veure l’entrenament?
El familiar que vingui a buscar el vostre fill/a a les 17 hores, haurà de donar-li el berenar que consistirà en un petit suc o galeta abans de l’entrenament. No cal un entrepà, ja que s’haurà de menjar en cinc minuts. L’entrenament començarà a les 17h10’.
Una vegada el vostre fill/a finalitzi el berenar, el familiar el portarà a la pista bàsquet i presenciarà tot l’entrenament a les grades.  

El familiar que es quedi durant l’entrenament a les grades, es recomana que no distregui l’atenció del nen o nena mentre duri l’entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada