dilluns, 20 d’abril del 2015

Jornada del 18 i 19 d'Abril

Premini-Negre
Partit del Premini Negre a la pista del Sant Josep. Va ser complicat, ja que és el líder de la classificació i no ha perdut cap partit. Vam jugar un bon primer quart en defensa i en atac, però després no vam saber seguir amb la mateixa dinàmica durant la resta del partit. En els moments que estàvem centrats es competia bé, però aquesta vegada no va ser durant tot el partit. El que va suposar el resultat final de 73-23.

Premini-Verd
El Premini Verd dissabte visitava la pista del C.B. Granollers. Un partit entre dos bons equips que lluiten en aquest tram final per demostrar perquè estan en el màxim nivell de la categoria. Els nostres van tornar a pagar molt car la falta de concentració en un sol període però que va resultar fatal. Fins al final del sisè període el partit va ser igualat amb domini local, però amb avantatges molt curtes. Però el setè període va ser desastrós. El Granollers el va iniciar amb cinc punts amunt, i va endossar un 19-0 de parcial que van sentenciar el partit. Al final, no es va poder ni guanyar l'average particular i es va perdre per 72-47.

Mini
Partit jugat a la pista del Bac de Roda-Roser marcat per la intensitat defensiva que van mostrar els 2 equips. La recuperació de pilotes per part dels dos equips va ser la dinàmica constant. La igualtat va ser la tònica constant en els 2 primers quarts, el primer 10-10 i el segon 8- 8. A partir del tercer, els equips van començar a fer parcials que en el següent període el rival reaccionava, arribant al descans 37-40.  Així va ser fins l'últim quart arribant al 63-62, però un últim període amb un parcial de 7-18, va fer que el mini s'emportés la victòria 70-80.

Infantil
Massa permissivitat i el cronòmetre en un camp sense marcador van ser els motius pels quals els nostres no es van endur la victòria més que merescuda a la pista del UB Mir de Montcada.
Els infantils es van posar aviat per davant en el marcador i van gestionar els avantatges de 6-8 punts durant tot el partit, 20-26 al descans i 32-40 al minut 30.
Un parcial de 6-0 va donar ales als locals, que van arribar a l'últim quart amb un sol punt de desavantatge 45-46A partir d'aquí els criteris de contacte canviarien perjudicant clarament que es van veure desbordats. Amb empat a 58 faltant 25 segons, l'UB Mir va aconseguir robar i anotar-se la victoria. Els infantils no van arribar a jugar una possessió ja que aquests 23segons es van convertir en 5". 60-58 va ser el resultat final.

Junior
Partit contra un gran equip, el Bàsquet Ateneu Montserrat, que va defensar amb moltes mans i molta duresa que no va ser penalitzada sinó tot el contrari. Aquesta permissivitat va provocar diverses lesions d'importància als nostres jugadors. Així en el primer quart ja es van escapar amb un 18-4 i al descans es va arribar amb un 34-22. Malgrat tots aquests contratemps es va seguir lluitant fins al final, cosa ja habitual en aquest equip. Igual que també és habitual ja que juguin jugadors amb bretxes al cap. Al final 57-40. Malgrat tots els cops i lesions se li van assenyalar 14 faltes als locals, mentre que a nosaltres 25 (d'elles 2 antiesportives). Veient les lesions d'un i altre costat poc explicable. Finalment, va guanyar de 17 qui va merèixer la victoria, i el nostre júnior va lluitar fins al final, com sempre.