dilluns, 9 de febrer del 2015

Jornada del 7 i 8 de febrer

Premini-Negre

El resultat final va ser 18 a 72 a favor dels visitants, el Sant Josep de Badalona i líder invicte. Va ser un partit complicat en què els nens van fer tot el possible per jugar i gaudir, així que el resultat va estar desigual, però no per ganes. Del partit traiem la victòria del 6 quart per 6 a 2 i les ganes de superació període a període dels nostres jugadors.

Premini-Verd

Partit de gran nivell, el que va enfrontar a primera hora de la tarda al nostre Premini-Verd i el CB Granollers "A". Els nostres, van començar, com en els últims partits, amb molta intensitat i van aconseguir vèncer en el primer període per 10-2. No obstant això, tot semblava complicar-se en el segon període, quan el rival es va situar a dos punts de diferència, i sobretot, amb l'expulsió per doble tècnica, del nostre entrenador Andrés Cazorla. Però va ser llavors quan va sorgir la figura del segon entrenador Dani Martínez, que va saber motivar, i de quina manera, als nens, perquè juguessin amb molta tranquilitat, i demostrant un gran esforç en cada acció. Es va aconseguir un parcial de 64 a 48 en els últims sis períodes, deixant el marcador final en 83-65. Nou dels deu jugadors de l'equip van anotar punts, i Miquel Martínez va aconseguir el seu millor registre anotador de la temporada. El proper rival serà el millor equip de de la competició: el Joventut de Badalona "A".

Mini

El Mini va cedir la primera derrota d'aquest any. El partit va estar marcat pel nerviosisme i la imprecisió durant el partit. Fet que va fer que el Bac de Roda fora guanyant quarts per poca diferència, fins que va arribar al cinquè quart que va ser el més desigual del partit (3-12). Això va fer que la diferència final fos de 28 (45-73), cal destacar que van pujar 5 jugadors del PreMini-Verd.

Infantil

L'infantil va haver de treballar durament per tirar endavant el seu partit davant l'UB Mir en un partit poc vistós pel que fa a joc i molt intens en la pintura.
Va començar de cara per als locals que ja en el tercer quart es van col·locar 17 amunt (26-9) amb un magnífica defensa. Una vegada que els visitants es van aclimatar al fred i a la pista van aconseguir reduir la diferència (34-21). Aquest fet va ser contrarestat amb un vendaval ofensiu pels nostres en el cinquè 15-2 i màxima diferència (49-23).
A partir d'aquí els nostres es van dedicar a administrar la diferència que va ser al final de 15 punts (59-44) i aconsegueixen conservar la plaça de líder abans del descans de la semana

Junior

L'equip Junior tancava la jornada dels partits com a locals contra el ABB-BUFALÀ. Va ser un partit dominat en tot moment pels nostres jugadors i en cap moment va perillar la victòria. Els visitants en cap moment ens van passar al marcador. Gràcies a una gran defensa i l'encert ofensiu. La defensa en zona dels visitants va ser atacada amb una gran precisió. Els parcials van ser el següents:
Primer període: 20-11
Segon període: 32-18
Tercer període: 55-28
Quart període: 74-32
La propera jornada descansaran tots els equips de promoció, mentre que l'equip Junior visitarà la pista del C.B.CIC.