dilluns, 2 de febrer del 2015

Jornada del 28 de Gener i 1 de Febrer

Premini-Negre

Bon partit contra el C.B. Nou Esplugues, tot i que el resultat no ha estat a favor. Vam sortir a la pista amb moltes ganes de poder realitzar un bon treball en equip i, sabiem que no seria un parit fàcil i que ens hauriem d'esforçar tots per aconseguir un bon resultat. Una bona defensa i l'encert en els tirs van fer que el tercer quart el guanyesim. Uns quarts amb menys encerts i amb pèrdues de pilotes que provocavem ràpids contraatacs, van fer que la difèrencia fos major i ens quedesim sense anotar. Tot i això va ser un molt bon partit, ja que tots el jugadors van ser partícips i tots van aportar positivament en el joc. El resultat final va ser 50 - 19.

Premini-Verd

Meritòria i treballada victòria del Premini-Verd a la pista del SESE. El nostre equip visitava la difícil pista de l'equip de Nou Barris, amb l'ànim de rescabalar-se de la derrota que va patir a la final del torneig de Nadal organitzat pel propi SESE. L'equip va començar molt fort, sorprenent el rival amb velocitat i efectivitat en cada atac, que va propiciar finalitzar el primer període 9 punts amunt (5-14). Els locals van treure casta, i van aconseguir vèncer en els dos següents parcials per 11-4 i 13-10. A partir d'aquí, el partit avançaria amb mínimes diferències d'un i altre equip, augmentant la tensió en el camp per minuts. A l'inici del vuitè i definitiu període, es va arribar amb el resultat de 48-56 per als verds, però el rival aconseguiria provocar moltes faltes de tir, i va arribar a empatar el marcador a 62 a falta de cinquanta segons per al final. Un tir lliure anotat per Pau Perez i una bona defensa en l'última possessió del SESE, van donar la segona victòria consecutiva (i de nou, per un punt) al nostre Premini Verd. Al final: 62-63. D'aquesta manera, l'equip se situa tercer del grup després Joventut A i Cornellà A.

Mini

El Mini va jugar contra el Safa Claror que portava un balanç de 1-1. Va ser un partit marcat per la intensitat defensiva. Element diferenciardor a en aquesta segona part de la temporada. Durant la setmana semblava que seria més complicat del que al final va ser, a causa de les baixes que va patir l'equip. Fet que va fer que hagués de jugar l'Eduard Celis del PreMini-Verd. El resultat final va ser un 50-127. Amb aquesta victòria l'equip es consolida a la primera posició, al costat del gran favorit, el Lluïsos de Gràcia i esperant a la pròxima jornada a l'Bac de Roda-Roser, que va tercer.

Infantil

Un mal inici i les excessives aturades per faltes personals van condicionar el marcador a la visita dels nostres a Argentona.
Ja els de casa es van posar ràpid amb avantatge en el primer quart (14-6). La trobada va estar marcada per diferències d'entre 2 i 10 punts dels de la costa fins ben entrat el vuitè quart, on una reacció dels infantils els va permetre col·locar-se a només un punt (78-77) i l'última possessió que no va ser aprofitada. Dos tirs lliures per als de casa van maquillar el resultat final 80-77.

Amb tres jornades disputades, 5 equips competeixen pels primers llocs amb dues victòries i una derrota, el que demostra la igualtat en el grup i promet emocions fins al final.

Junior

Primer partit de la segona volta a la pista del Minguella de Badalona. L'inici 14-10 va ser pels loals, però amb encert en tir exterior finalitza el quart 14-15. Igualtat durant tot el segon quart i s'arriba al descans 27-30. Al tercer període les avantatges va arribar a 8 punts a favor dels visitants que es van redueir a 2 al final del tercer quart 41-43. Amb un triple ens empaten a 44, però l'encert ofensiu de l'últim període en tirs lliures i contraatacs deixa la victòria per 51-67 a favor de l'equip Junior. Ara mateix l'equip continua tercer a la classificació amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes.