dilluns, 23 de febrer del 2015

Jornada del 21 i 22 de febrer

Jornada marcada per la fatídica notícia que mai haguessin volgut donar, la mort de la nostra alumna Mayka Heredia Aguilar. La Mayka li agradava anar a veure els partits de bàsquet dels seus germans i cosins,  amés dels companys de la seva classe. També li agradava molt els partits de la selecció i era una gran seguidora del Pau Gasol.
A tots els partits dels nostres equips es va guardar un emotiu minut de silenci en memòria de la Mayka que sempre estarà entre nosaltres. Descansi en pau.

Premini-Negre

El Premini-Negre al pista del CB Sant Josep Obrer, era un partit complicat però en molts moments es va aconseguir fer un bon joc sobretot amb una bona defensa. L'encert de cara a cistella no va acompanyar però tot i així vam aconseguir guanyar dos periodes. El resultat final va ser de 53-26, però les sensacions de joc van ser positives.

Premini-Verd

Partit sense història, el que va disputar el nostre Premini Verd contra el Joventut de Badalona "A". Ja el dia anterior, es va plantejar la possibilitat d'ajornar el partit pel succés que ens va entristir a tots el divendres, però finalment es va optar per complir el tràmit sense més. A més l'equip va assistir al partit amb tan sols vuit jugadorsfet que tampoc va ajudar a competir. El rival, aliè a aquestes circumstàncies, va tancar el marcador en el cinquè període, deixant el resultat final a 83-33.

Mini

Partit contra el SANT IGNASI que està en els darrers llocs de la classificació. En els darrers partits ens havia faltat intensitat defensiva, aquest fet es va canviar en aquest partit. Es va aconseguir tancar el marcador al sisè período. L'últim període del partit es va perdre d'un punt, fet anecdòtic. El marcador final va ser 44-94, tots els jugadors l'equip van anotar. Esperem treballar el millor possible per poder guanyar el Lluïsos de gràcia, invicte en la lliga, i clar favorit per quedar primer, que és el rival que ens visita la promera semana.

Infantil

Va començar una mica adormit l'Infantil a la pista del A.B. PREMIÀ, que ja al primer quart encaixava un parcial de 12-2 i va haver d'emprar-se al màxim el que va restar del partit a un camp estret i contra un equip de molta envergadura física.
Ja en un bon segon quart, va pujar el nivell defensiu i va aconseguir donar la volta al marcador amb un parcial de (6-17) i un triple des de 8 metres en l'últim segon. A partir d'aquest moment les coses van ser més rodades aconseguint acabar la mitja part amb una diferència de 12 punts (26-38).
Els locals van començar molt fort a la segona part i van aconseguir retallar diferències fins als 7 punts (35-42), però a partir d'aquí no hi va haver més ensurts per als nostres i van aconseguir emportar-se la victòria amb ofici i treball (54-61) i esperen ja el decisiu xoc contra la Cultural de Badalona en la lluita pel primer lloc d'aquesta setmana.

Junior

El partit del Junior que tancava la jornada contra Frederic Mistral Tècnic Eulàlia, el líder de la competició amb una única derrota. Va ser un partit marcat per la intensitat defensiva dels visitants. El primer període el resultat va ser 8 a 26. Mentre que el segon període del partit va ser el millor per part nostra, ja que van aconseguir guanyar-lo 12 a 11, el marcador al descans reflexava un 20 a 37. Els dos darrers periodes van estar marcats per la manca d'encert ofensiu local i l'alta intensitat en defensa del líder de la competició. El marcador final va ser 42 a 70. La propera jornada el Junior visitarà la pista del Ramon Llull.