diumenge, 15 de febrer del 2015

Jornada del 14 de febrer

Junior

L'equip Junior era l'únic equip que tenia jornada ja que la resta d'equips de promoció descansaven per la jornada de carnaval. Van visitar la pista del C.B. Cic. Va ser under  dels inicis més ofensius i vistosos per part dels nostres jugadors,  a final del primer quart el resultat era 11 a 28. L'inici del segon període amb un parcial de 10 a 0 local deixava el marcador en 21 a 28.  A partir d'aquí una altra recuperació visitant a l'electrònic 28 a 40. La segona part segueix amb atacs directes i ràpids, contraatacs i defenses a tota pista dels dos equips per finalitzar el tercer període amb 41-62. L'últim quart segueix la mateixa tònica i després de la màxima diferència del partit (48-72) a favor dels col.legials, fins que l'equip local torna a retallar una mica les distàncies fins acabar el partit amb el marcador final 62-80.
Setena victòria consecutiva que consolida l'equip a la tercera posició de la classificació. La propera setmana rebran la visita del líder de la competició el Frederic Mistral Tècnic Eulàlia, que únicament ha perdut un partit.