dilluns, 3 de novembre del 2014

Jornada de l'1 de Novembre

JUNIOR
Jornada de descans a totes les categories de promoció degut a la festivitat de l'1 de Novembre, menys l'equip Junior que va disputar la seva sisena jornada a la pista del Sant Ignasi.
El partit es va iniciar amb un gran atac col·lectiu 14-24 al finalitzar el primer quart. Comença el segon periode smb un triple i màxima diferència 14-27 a favor de l'equip col.legial, però es va produir una reacció de l'equip local fins al 25-27. Torna l'encert i acaba una gran primera part dels dos equips amb 37-42.
Estira i arronsa en el tercer amb 48-54. Darrer quart s'iguala el partit i s'arriba al final amb 61-61 i possessió local. Amb un tir lliure s'aconsegueix el 61-62, grandíssima defensa i en el contraatac 61-64 i disset segons per jugar. Gran defensa de la línia de 6.25 i robatori de la pilota mancant 3 segons, es fallen dos tirs lliures, però en el rebot sobre la botzina s'aconsegueix el 61-66. Gran victòria davant un molt bon equip. L'equip Junior després de la sisena jornada està a la tercera posició de la classificació amb un balanç cinc victòries i una única derrota.