dilluns, 17 de novembre del 2014

Jornada del 15 de novembre

Jornada del 15 de Novembre

ESCOLA DE BÀSQUET


Primera trobada de la temporada a la pista del Col.legi Verge de les Neus. El grup de P-5 i Primer de Primària van gaudir d'un gran matí de bàsquet. Per alguns va ser el seu primer partit. La propera trobada la tindrem el dissabte dia 22 a la pista del CP Sant Josep de Badalona, contra el AE Minguella.




PREMINI-NEGRE

Una altra victòria del Premini-Negre en aquesta ocasió contra el Joventut de Badalona, que és el tercer classificat del grup. El resultat final va ser 61-26, dominant durant totes les fases del joc i partit. Tots els jugadors van anotar punts durant el partit. Esperem que es torni a repetir durant la temporada. La propera setmana visita la pista del U.B.SANT ADRIÀ.












PREMINI-VERD

L'equip Premini -Verd va passar per sobre del seu rival, L'ESCOLA PIA GRANOLLERS. A punt d'arribar a 100 punts de firència. Van jugar un gran partit de nou, de tots els jugadors i van mostrar un joc ràpid i efectiu acompanyat d'una gran defensa, que va atropellar des del segon periode als de Granollers. La propera setmana, disputen un partit important a la pista del segon classificat del grup. D'aconseguir la victòria, també suposaria la victòria a la fase prèvia de la temporada, a manca de dues jornades.

MINI
Bon partit del Mini contra el líder del grup AEC ESCOLA PIA GRANOLLERS, el que es va veure dissabte al matí. L'equip va sorprendre a tots amb una gran actitud lluitant totes les pilotes i atents a totes les accions del partit, aconseguint acabar el cinquè quart 21 punts amunt, però el cansament i el desgast pel gran treball realitzat fins a aquest moment, va passar factura a l'equip, cal destacar la millora en el tir lliure 16/21, i el joc col·lectiu que es va veure durant tot el partit.
















INFANTIL
El partit de l'Infantil va ser molt emocionant contra el CÍRCOL CATÒLIC DE BADALONA. El resultat va ser enganyós (60-80), ja que les diferències van ser mínimes durant tot el partit. Les defenses intenses i les alternatives al marcador de 2-4 punts van ser constants. Al descans el marcador era empat a 40 punts. L'encert des de la línia de tir lliures i les constants aturades al marcador van decantar el partit pels de Badalona.











JUNIOR
L'equip Junior va jugar contra el LLEFIÀ, un gran rival i una difícil pista. El partit va ser molt dur, a tots les nivells. Es va iniciar molt bé el partit tant contra la defensa individual com la zona 2-3 plantejada pel LLEFIÀ. Els resultat al finalitzar els dos primers períodes van ser 9-16 i 26-34.
L'inici del tercer període es va situar 32-34, apropant-se els badalonins, però una reacció defensiva a temps va posar el 36-45 al finalizar el tercer període. El darrer període, després d'un 41-48, les col.legials van tornar a pujar l'intensitat defensiva fins al final del partit, 42-62. Gran actitud tant en  defensa com en atac, a una pista on molt poca guayaran.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada