diumenge, 23 de novembre del 2014

Jornada del 22 i 23 de novembre

Jornada del 22 i 23 de novembre


ESCOLA DE BÀSQUET



Segona trobada de la temporada a la pista del CP Sant Josep de Badalona. En aquesta ocasió participaven més equips, tots ells de Badalona. Cada dia els nostres petits van demostrant una evolució a nivell de grup. La propera trobada la tindrem el dissabte dia 20 de desembre al Pavelló de la Colina de Badalona, on l'anfitrió serà el Verge de les Neus.


PREMINI-NEGRE

Setena victòria del Premini-Negre en aquesta ocasió contra U.B. Sant Adrià 2. L'inici del partit va ser una mica caòtic ja que cap dels dos equips va aconseguir anotar en els sis primers minuts del partit. En el segon quart vam aconseguir anotar un triple, però va ser en el tercer quart amb un parcial de 0-12, va permetre trencar aquesta mala dinàmica ofensiva i finalitzar el partit amb el resultat 5-39.
Per aconseguir una victòria important. La propera setmana ens visita l'Agrupació Esportiva Teià.


PREMINI-VERD

















Partit d'infart, el del Premini-Verd a Mollet. Estava en joc el primer lloc del grup ja definitiu. Molts nervis i molta tensió des de l'inici pel que havia en joc. La igualtat es reflectia al marcador al final de cada període. Es va arribar al final del setè període amb desavantatge per els nostres per un punt (55-54), però un espectacular últim període aconseguint 20 punts, per cap del rival, va deixar sentenciat el partit per 55-74.
Amb aquesta victòria s'aconsegueix matemàticament el primer lloc de la classificació de la fase prèvia, a falta de tres jornades. Moltes felicitats a tots els components de l'equip.


MINI
Importantíssima victòria del Mini com a visitant, en aquesta ocasió contra l'Agrupació Esportiva Teià.  Una bona primera part i un parcial final de 9-14 li dóna el triomf al mini. Un partit que va començar endarrerit perquè no va venir l'àrbitre principal, però que va fer que els nois del mini, tinguessin una bona intensitat inicial, final del segon quart 10-22, que va ser contestat per un parcial 19-9.  A partir d'aquest moment cada període va ser a base de parcials, per començar l'últim 3 punts per sota al marcador. Una gran intensitat i concentración defensiva i l'aportació de l'equip i juntament amb dues tècniques a l'entrenador rival li van donar la victòria al mini, que suma la seva segona victòria de la temporada.



INFANTIL
El partit de l'Infantil va ser contra el U.E Montgat "A". La falta d'encert en el tir, 3 de 17 en tirs lliures, va ser un condicionants del resultat final. Els locals van pressionar durant tot el partit i tot el camp. L'últim parcial va ser 2 a 6 a favor dels col.legials. El resultat final va ser 78 a 32. La propera setmana toca jornada de descans.

JUNIOR
L'equip Junior tancava la jornada jugant contra el Jesuïtes de Casp al Pavelló Juan del Moral. L'inici del partit va ser 4 a 0 amb una defensa molt agressiva. Però s'arriba al final del primer període amb 9-21i al descans el era marcador 20 -29. El tercer període s'acaba 33-44 i posteriorment els visitants arriben a la seva màxima diferència 35-51. Punt que les col.legials gràcies a l'agressivitat defensiva s'arriba al 47-51, però finalment no dóna temps a més i s'arriba al final del partit amb 47-56.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada