dilluns, 27 d’octubre del 2014

Jornada del 25 i 26 d'Octubre

MINI
L'equip MINI obria la sessió matinal de bàsquet al Col.legi Fuster, jugant contra CB VILASSAR DE DALT, que arribava amb 2 victòries i cap partit perdut. El partit va començar amb un bon nivell dels nostres jugadors, defensant darrere per poder sortir al contraatac. El resultat final d'aquest primer període va ser de 14-11, favorable als verds.
Un mal segon quart, amb un parcial de 4-18, i un tercer i quart període disputats, van fer que el resultat al descans, fos de 43-40.
La segona part, va començar igual que la primera, amb un gran nivell defensiu, i encert en atac.
Als dos últims períodes, l'equip del maresme, va pujar la seva intensitat molt, però els nostres nois no van baixar els braços. Malgrat el resultat final, 61-98, molt bones sensacions de l'equip, que ja comença a posar en pràctica els conceptes imposats als entrenaments. Molt contents i molt orgullosos del partit que van disputar els nostres minis, lluitant fins l'últim segon.

INFANTIL
L'equip INFANTIL disputava la jornada 3 contra el UB SANT ADRIÀ 3. L'equip va millorar ofensivament respecte als dos partits anteriors de la fase prèvia i va jugar de tu a tu fins al minut 30 (44-46) .A partir d'aquí va patir una baixada física i una defensa més intensa dels de Sant Adrià va permetre a aquests endossar un parcial de (4-16) en el setè quart i decantar finalment el marcador (52-76).

PREMINI NEGRE
El PREMINI NEGRE tancava la jornada matinal. Contra els partits per victòries, ja van 4 de 4. Aquesta setmana tenien un partit complicat contra U.B. MIR, equip que no havia perdut cap partit. Malgrat que l'últim periode es va perdre per 0 a 13. El resultat final va ser 50  a 25 a favor dels col.legials.

JUNIOR
L'equip JUNIOR després de patir la primera derrota de la temporada contra el líder de la competició, teniem ganes de fer un bon partit. Amb agressivitat defensiva i recuperacions de pilota van aconseguir les primeres ventatges del partit. El rival es va col.locar amb una zona 2-3 que va ser atacada amb constants divisions, una bona selecció de tir exterior i constants moviments dels jugadors interiors. Els parcials al final de cada periode van ser: 22-10, 34-13, 53-23, 72-27.
El cap de setmana de l'1 i 2 de Novembre no hi ha jornada a promoció. L'únic equip que té jornada és el JUNIOR que jugarà a la pista del CB SANT IGNASI.