dilluns, 13 d’octubre del 2014

Jornada de l'11 i 12 d'Octubre

Jornada de l'11 i 12 d'Octubre

El passat dissabte dia 11 va haver doble sessió de bàsquet al Col.legi Fuster. A la sessió matinal, l'eq
uip Mini jugava contra l'Agrupació Esportiva Teià. La manca d'encert en els tirs lliures, la manca d'alçada i un fluix tercer periode (5-17) van ser els factors que van marcar la derrota del nostre equip. amb un resultat final de 66-79. 
L'equip cada partit juga millor a nivell col.lectiu, s'ha de contiunuar treballant per a què aquesta millora continui a cada partit. 














El segon partit de la jornada matinal, l'equip Premini Negre va guanyar a l'UB SANT ADRIÀ 2, pel resultat 59 a 11. Destacant la capacitat defensiva de tot l'equip. La propera setmana s'enfroten a l'AGRUPACIÓ ESPORTIVA TEIÀ com a visitants.














A la sessió de la tarda l'equip Premini- Verd va realitzar una gran actuació davant un rival molt complicat, l'ESCOLA SANT GERVASI 1. El nivell de joc va ser excel.lent tant en defensa com en atac. El resultat final va ser la victòria 70 a 43, destacant el joc col.lectiu de l'equip.












L'Infantil va jugar el darrer partit de la jornada de dissabte, es va veure sorprès per un rival molt superior tècnic i físic, l'U.E.MONGAT "A". Un parcial de 1-11 ja va marcar el partit des del primer quart, els parcials següents van ser molt igualats fins al descans, però una vegada represa la segona part no es va aconseguir aguantar el ritme. 38-85 va ser el resultat final.

Per últim, a la jornada de diumenge al Pavelló Joan del Moral, l'equip Junior va aconseguir una victòria molt treballada contra el C.B.CIC. L'igualtat va ser la nota predominant durant tots els periodes. Al descans el resultat era 32-30 i al final del tercer periode era 42-43.  A manca 1':09" el resultat era 58-55 i l'encert final als tirs lliures van donar la victòria pel resultat final de 61-55.
Aquest dijous dia 16 a les 21:10 al Pavelló Juan del Moral es reanudarà el primer partit contra el Minguella, partit que es va suspendre a la meitat del tercer periode per goteres al pavelló.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada