dilluns, 20 d’octubre del 2014

Jornada del 16 al 18 d'Octubre

Jornada del 16 al 18 d'Octubre

JUNIOR
El passat dijous dia 16 es va jugar el temps restava pendent del primer partit de lliga contra el Minguella. Partit que s'havia suspès per goteres al Pavelló Juan del Moral a falta de 4'27"  del tercer perdíode, amb el resultat de  37 a 39 a favor dels visitants.
Després de la reanudació del partit, els jugadors que dirigeix David López van fer un extraordinari treball defensiu que va permetre aconseguir la victòria amb el resultat final 64-57. Victoria molt important ja que el Minguella será un dels equips que estarà a la part alta de la classificació durant la temporada.

D'altra banda, el dissabte dia 18 va ser imposible aconseguir la victòria a la pista del líder FREDERIC MISTRAL TÈCNIC EULALIA. Una primera part molt fluixa a nivell defensiu i l'encert ofensiu dels locals, va permetre que agafessin una important diferència al descans. La segona part va ser millor a tots els nivells, un canvi d'actitud va igualar una mica les forces. Però la ventatge de la primera part va determinar el resultat final 66-39.

PREMNI VERD
Líder invicte, conta els seus partits per victòries. Van aconseguir una nova victòria a la pista del UB MIR 15-89. Tots els jugadors van sumar punts, i ja és la segona vegada que passa aquest fet en un partit. Esperem que continuin així tota la temporada.

PREMNI NEGRE
Al igual que el Premini Verd, el Premini Negre és líder invicte del seu grup, i també conta els seus partits per victòries. Van aconseguir una nova victòria a la pista de l'AGRUPACIÓ ESPORTIVA TEIÀ, amb el resultat 13-63.  Aquesta setmana tenen un partit complicat. Juguen contra l'UB MIR, que ha guanyant l'únic partit que ha jugat de 59-9 contra el Sant Andreu de Nazaret.

INFANTIL -MINI
Aquests dos equips van descansar i no van tenir jornada. La propera setmana tornen a competir com a locals. Mentre que el Premini Verd té jornada de descans.