dijous, 2 de febrer del 2017

Partits del cap de setmana

Premini Negre

Derrota del Premini Negre a casa del Mercat de Sant Ildefons C.B. Cornellà, 41-32, partit que vam perdre abans de començar ja que només hi havia 7 jugadors dels nostres equip. Tot i la manca de jugadors i la diferència física no va ser motiu que el nostres plantessin cara al contrari jugant molt bé en atac, movent la pilota, atacant a cistella, i ens va mancar una mica de defensa, deixàvem de tant en tant a algun defensor sol, el rebot en defensa ens va costar guanyar-lo. Definitivament va ser un dels millors partits que han jugat, ara i seguir treballant i a donar-ho tot en els entrenaments.

Mini

Partit del mini al camp de l'AE Minguella. Des de l'inici fins al final el rival ens va fer una pressió que en cap moment vam saber superar, desconnexió total per la nostra part en la trobada, falta d'intensitat tant en defensa com en atac i el rival va saber aprofitar cada pilota i cada situació del joc. Resultat final de 91-41.

Infantil

Dissabte passat, l'infantil va jugar el Segon partit com a visitant de la fase regular contra el C.B. Cerdanyola B. El parcial inicial encaixat en contra de 14-0, va marcar el partit. El desastrós inici de partit cal afegir la falta d’encert i la passivitat defensiva que és presentar. Tot i així, és jugar 1 decent Segona part o és arribar al vuitè quart lluitant per el partit, arribant al resultat final de 47-36.
Ara Comencem la setmana, on es focalitza i s'intenta resoldre els errors comesos.

Cadet

Victoria del cadet a la pista del A.B. Premia A, amb el resultat de 63-79. Partit molt intens per part dels nostres, al principi estaven alterats els nostres, perdudes de pilota, errors defensius, falta d'encert, la primera meitat va estar molt igualada. A partir del 3r quart van començar a reaccionar els nostres, amb bones defenses intenses i gràcies als contraatacs vam començar a distanciar-nos del rival, vam tenir en l'últim quart un bon circulació de pilota, amb bones jugades i acabant sols en la cistella.