dimecres, 15 de febrer del 2017

Partits del cap de setmana: 11 i 12 de Febrer

Premini Negre

Derrota del Premini Negre a la pista del CAT - Premini Taronja amb el resultat de 58 - 40. Al principi va ser un partit que ens va costar entrar-hi, molts errors defensius, cadascú anava a la seva a la hora de defensar al seu rival, molts errors en les pasades, com sempre. Poc a poc vem eliminar aquests errors, els feiem igualment, pero no tant seguit. Ens ficavem de mica en mica en el partit, pero va ser tard la reacció i va quedar el resultat com he comentat al primcipi.

Premini Verd

Victòria del nostre Premini Verd per dotze punts en partit jugat a la pista del Sant Josep de Badalona contra el seu Premini B.

En un molt bon primer període, els nostres s'han posat per davant al marcador i ja no han permès en cap moment que el rival posés en perill la victòria. Tot i que al llarg d'alguns minuts hem semblat desconnectats, hem estat capaços de fer valer la nostra superioritat física al global del partit sencer, per acabar guanyant per 33 a 45.

Ara tenim 3 setmanes per preparar el proper compromís, contra el Regina Carmelí a la seva pista de Rubí.

Mini

Partit del mini al camp del Bàsquet 3 Viles, rival que ja ens trobem en la fase prèvia. Partíem de saber de la dificultat del rival, però tot i així la primera part del partit que vam tenir en moments gran concentració sobretot en defensa, si és cert que petits errors permetien al rival obtenir cert avantatge en el marcador, al descans anàvem 12 avall. La segona meitat va ser completament diferent, aquesta falta de concentració i una baixada d'intensitat tant defensiva com a l'hora d'anar a per les pilotes permetia al rival anar engrandint el seu avantatge al marcador, per posar el resultat final de 87-40. Cal mantenir la regularitat al llarg de la trobada.

Infantil

El passat dissabte 11, l'infantil va jugar com a visitant contra el C.B Santa Perpetua. La baixa intensitat del primer període va fer que es patís un petit parcial en contra que es va solucionar als dos posteriors, arribant a l'inici del quart període amb un marcador força ajustat. Una desastrosa segona meitat on tan sols es van encaixar 6 punts va marcar la resta del partit. Amb la evident manca d'idees i efectivitat en l'atac i la passivitat defensiva la segona meitat va decantar, i molt, el partit per als locals. Sent el resultat final de 75-24.
Ara cal incidir més en la correcció dels errors que s'estan cometent sistemàticament durant els darrers partits.