dilluns, 7 de novembre del 2016

Jornada del 5 de Novembre

El passat dissabte tots els nostres equips tenien partit com a visitants. La pluja va anul·lar la trobada programada a la pista de la Plaça del Gas de Badalona. El Premini Blanc havia de jugar contra el Círcol de Badalona, i la pluja va fer que no es pogués disputar el partit.

Premini Verd
El Premini Verd visitava la pista del A.E. Minguella. Va començar malament el partit i van acabar el primer quart perdent 6-2,. Els nostres no es van rendir i van capgirar el marcador, fins que va acabar el partit amb un 39-64 a favor dels nostres. La propera setmana reben l'U.E. Claret a les 12:45.

Premini Negre
El Premini Negre va guanyar contra el CAT-Premini Taronja, tot i el resultat final va ser 55-25, ja que l'entrenador de l'equip local va fer alineació indeguda. Els tres primers períodes van ser els més igualats, vam cometre errades en defensa, i ens costava la circulació de la pilota. Tot i així anàvem igualats al marcador.  A partir del quart període vam baixar el ritme, també vam cometre més errades a nivell defensiu. El rebot ofensiu ens els guanyaven tota l'estona i els nostres passis no arribaven bé als companys. Al cinquè període va ser un altre quart igualat, Mentre que el sisè període va ser el pitjor de tots, moltes pèrdues de pilota, molts rebots en contra, no vam moure la pilota i vam acabar el període 9-0. Al setè període vam reaccionar, el vam perdre, però tot i així vam posar moltes més ganes, no vam cometre tants errades, però continuavem cometent errades en la circulació de la pilota i el rebot ofensiu. I l'últim període vam baixar el ritme, i vam cometre els mateixos errors que en els altres períodes, rebot ofensiu, circulació de la pilota i defensa.

Mini
Partit del Mini a la pista del líder del grup, el Torrot Maresme 3 Viles. El partit va estar marcat per bastants alts i baixos sobretot en defensa. L'inici va ser una mica apagat per la nostra part, però en el tercer quart una gran defensa ens donava atacs ràpids i fàcils per recuperar els dos quarts anteriors i reduir la diferència a la mitja part de sol 6 punts a sota. La part final del partit va ser un gran encert del rival en tirs i una baixada d'intensitat defensiva i males opcions en atac per la nostra part. Fets que van propiciar un gran avantatge del rival per posar el resultat final de 104-63. Cal evitar les desconnexions durant el partit i mantenir la concentració durant tot el partit.

Infantil
Partit de l'Infantil a la pista del líder del grup, el CN SABADELL. Sabíem que seria un partit complicat i així va ser. Si s'afegeix una mala defensa i un atac precipitat i desorganitzat va donar lloc a errades en el tir i sobretot a sota del cèrcol. Aquests fets van donar lloc al resultat final de 68-26.

Cadet
Aquest dissabte el cadet visitava la pista del CB Santa Coloma. Des d'un primer moment els nostres van dominar al marcador amb un gran encert des de la línia de 3.
Malgrat un mal partit en quant a joc (vam pagar les conseqüències de estar una setmana sense entrenar degut als dies festius), la distància del marcador sempre va ser superior a 15 punts, fins al resultat final favorable als nostres 54-77.
Toca preparar aquesta setmana el partit davant a l'Estonnac, que serà el primer de la segona volta.