dilluns, 21 de novembre del 2016

Jornada del 19 i 20 de novembre

Premini Blanc
La trobada va ser davant el Joventut de Badalona a la pista del Maristes de Badalona. L'equip entrenat pel Sergi Montes i Pau Garcia debutava aquesta temporada en un emocionant partit, que va ser molt igualat. Els nostres jugadors i jugadores es van esforçar molt i van lluitar totes les pilotes del partit. Ara tocar esperar fins al proper dia 3 de desembre contra el Sant Josep de Badalona a la seva pista, per poder jugar la següent trobada. Força i energia per continuar treballant!!!

Premini Negre
Derrota del Premini Negre a la pista del Grup Barna amb el resultat de 55-17. El partit no ser igualat, ja que van fer moltes errades a nivell defensiu. Ens constava molt fer passades entre nosaltres. Sempre vam anar darrera en el marcador, el rebot defensiu va ser la nostra principal errada. Ja que no el vam tancar i ens agafaven tots els rebots.
Ara toca seguir treballant, aquesta setmana jugarem dos partits, el divendres contra el Nou Barris, aquest partit va ser ajornat per pluja, mentre que el dissabte jugarem contra el Sant Joan de Mata.

Premini Verd

Molt bona feina del PreMini Verd a pista del C.B. Alisos, aconseguint una clara victòria per 28-55, guanyant tots els períodes i jugant com un equip prou conjuntat.
En els 30 minuts de joc que es van disputar (es va començar tard per que hi havia aigua a la pista i l'equip local només havia presentat 7 fitxes) els nostres jugadors van mostrar una molt bona actitud, capacitat d'esforç i voluntat d'associació, Van aconseguir trenar molt bones jugades d'atac,fent que tots els components de l'equip tinguéssin possibilitats d'anotar, i van ser intensos i solidaris en defensa. Hem de continuar per aquest camí!
El proper partit és aquest dijous, dia 24, a les 18:30 contra l'U.E. Horta B, a la nostra pista. Us hi esperem!

Mini
Partit complicat del Mini, ja que visitàvem el camp del segon de la classificació, el Club Bàsquet Santa Coloma. Gran derbi des de l'inici fins al final del partit. Al llarg de tots els periodes van ser molt igualats, però una gran circulació de pilota en atac, amb una bona selecció de tirs, juntament amb una gran intensistat defensiva per part nostra, ens va permetre posar el resultat final en el marcador de 74-88. Aconseguir una important victòria davant el CB Santa Coloma i a la seva pista. Moltes felicitats!!!!

Infantil
El partit jugat el passat dissabte 19 contra el Vilanova del Valles com a visitants. Va començar amb un clar control de joc per la nostre part. Des d'un primer moment vam marcar el ritme de joc i vam marxar al marcador amb una relativa facilitat. Tot i que no vam estar a nivell d'encert d'altres partits. Errant moltes vegades sols sota la cistella, Vam finalizar el partit amb un resultat de 17-67 favorable.
Aquesta setmana toca continuar treballant per obtenir un resultat similar per al proper partit.

Cadet
Desactivar para: catalán
El nostre Cadet tenia la difícil visita del imbatut Horta a casa. Es preveia un partit molt ajustat e intens, i així va ser.
Un primer quart amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips ha estat dominat pels nostres nois amb una diferència al marcador de 5 punts, aprofitant  un alt percentatge en els tirs lliures. La tònica del segon quart va ser similar a la del primer i ens vam anar als vestuaris amb el marcador de 32-28 favorable als locals.
Al tercer quart va canviar la situació i l'Horta va capgirar el marcador per començar l'últim quart amb una diferència  de 4 punts.
El cadet va remar contra el marcador i contra el rellotge amb una desaventatge de 10 punts a falta de 5 minuts, però mai vam deixar de creure en la victòria i la remuntada va ser possible gràcies a una gran defensa i atacs efectius, per acabar guanyant el partit amb el resultat de 61-59.

Aquesta setmana tenim dos partits de recuperació per pluja, un pel dijous a la tarda que jugarà el Premini- Verd davant l'UE Horta a les 18:45. Mentre que el divendres a les 18:30h li tocarà el torn al Premini Negre contra el Bàsquet Nou Barris. La resta de la jornada es jugarà el dissabte al de matí amb tres partits en jornada matinal al Col.legi Fuster i el Cadet repeteix a casa el diumenge a la tarda al Joan del Moral davant UE Sant Adrià.