dilluns, 24 d’octubre del 2016

Jornada del 22 d'Octubre

Jornada del 22 d'Octubre

Cap de setmana passat per l'aigua. Els dos partits de la jornada matinal no es van poder jugar ja que la pista no estava en condicions per poder jugar. Per tant, els dos preminis van suspendre els respectius partits. Mentre que els dos partits de la tarda si es van poder jugar, el Mini com l'Infantil.
Cal recordar que el Cadet tenia jornada de descans,

Mini
Partit del mini que rebia com a rival l'Argentona. Va haver una dinàmica durant tot el partit d'una defensa intensa que ens permetia realitzar moltes contres ofensives, amés d'una bona circulació de pilota en gran part del partit i encert en la selecció de llançament a cistella. Fets que ens va permetre anar adquirint avantatge en el marcador per posar el resultat final de 69-44. Cal seguir treballant per no baixar en certs moments del partit i intentar mantenir el mateix nivell de joc.



Infantil
El partit contra C.E.B. Sant Jordi va començar amb una clara manca de concentració per la nostra part. Un gran parcial dels visitants al segon període produit per una manca d'atenció en la defensa dels talls sobre la pilota. Aquesta diferència en el marcador va ser arrossegada durant la resta del partit, en el qual tots dos equips van tenir una manca d'encert a cistella, sobretot per la dolenta selecció de tir i de les penetracions massa forcades. Als dos últims períodes vam augmentar la intensitat defensiva i vam millorar a nivell ofensiu, però ja era massa tard, el resultat final va ser de 30 a 43. Toca continuar treballant!

La promera setmana hi ha jornada de descans, tots els nostres equips no tenen competició. Cal recordar també que el dilluns i el dimarts seran festius i per tant no hi hauran entrenaments.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada