dilluns, 17 d’octubre del 2016

Jornada del 15 i 16 d'Octubre

Tots els nostres equips van jugar fora de casa menys el Premini Verd que tenia jornada de descans. Amb un balanç de tres victòries i una derrota.

Cadet

El Cadet visitava la sempre difícil pista del UBSA, amb el repte d'oblidar la derrota de la setmana passada davant el UE Horta, i ho ha fet amb solvència i autoritat. Malgrat una primera part emocionant i ajustada, a la sortida dels vestidors el nostre cadet ha fet us d'un bon criteri en atac, i una defensa forta i segura, bloquejant el rebot i no donant segones opcions al rival. Un gran joc interior i bona selecció de tir ha permès guanyar per 52-94.

Ara venen dues setmanes sense competició que aprofitarem per entrenar dur i preparar el derbi colomenc de la següent jornada contra el C.B Santa Coloma.

Infantil

Partit de l'Infantil a la pista de la Creu de Sabadell. Es va començar amb un parcial favorable de 0-10, gràcies a una gran defensa i un bon joc ofensiu. Al llarg del partit va continuar la bona defensa amb algunes baixades d'intensitat en certs moments, Però la dinàmica de recuperacions de pilota no es va perdre.. Però vam baixar l'encert ofensiu, juntament amb una dolenta circulació de pilota, va provocar que el rival es fiquès a dins del partit i li donés la volta al marcador. Deixant el marcador final amb resultat de 52 a 37, favorable a l'equip local.

Mini

El Mini va aconseguir una victòria important al pavelló "Nino Buscató" de Pineda de Mar, gràcies, en part, a un magnífic primer període que va acabar 0-20. A partir d'aquí el Pineda va reaccionar i va lluitar fins al final, retallant distàncies al marcador, i aprofitant la pista gran per córrer més que nosaltres. Tot i així el partit el vam controlar, mantenint sempre una distància de més de 10 punts durant tot el partit. Cal destacar l'encert dels nostres en tirs exterior, per sumar un total de 86 punts al acabar el partit. El resultat final va ser 70-86 . Ara toca seguir treballant per afrontar el partit de dissabte vinent a casa contra el C.B Argentona.

Premini Negre

Partit del Premini Negre a casa del Sant Joan de Mata. Va començar amb intensitat per part dels nostres jugadors, tallant moltes passades del rival, però l'encert de cara a cistella no estava de la nostra part ja que amb tots els llançaments que vam fer durant el partit, únicament només vam poder anotar 28 punts contra el 16 punts del rival.
En definitiva va ser una partit molt ben jugat per part dels verds on esperem que segueixin així durant tota la temporada. El resultat final va ser 16-28.

La propera jornada tots els nostres equips jugaran com a locals, a la pista del Col.legi Fuster, en doble jornada de matí i tarda. Mentre que el Cadet té jornada de descans