diumenge, 3 de gener del 2016

Minibàsquet: anàlisi dels grups

Grups molt competits
Ja es coneixen la composició dels grups en els quals formaran part els equips de la nostra entitat, durant la fase regular, que s'iniciarà dissabte dia 16 de gener.

El nostre equip MINI, després de finalitzar la fase prèvia com a primer de grup en el nivell C, competirà en un dels grups més forts del Nivell B2, amb equips que bé podrien haver lluitat en un nivell superior. En aquest grup parteixen com a favorits dos equips de segon any com són el Llefià A i el Círcol Católic de Badalona. No obstant això, tampoc seran fàcils la resta d'equips que conformen el grup, destacant entre ells el Badalonés B, equip que, encara estant format per nens de primer any, ja va demostrar la passada temporada en enfrontaments directes amb el nostre equip, el gran nivell que té. Completen el grup gens menys que l'A.B.Premià B, C.B. Mollet B, Joventut de Badalona D i Les Franqueses A. Sens dubte, un grup on cada partit serà molt disputat, però on el nostre equip no té cap pressió, doncs el seu únic objectiu és el de seguir millorant dia a dia, de cara a la propera temporada, on partirà de bon segur en nivells superiors.

Gran nivell també el que hi haurà en el grup 3 del nivell B1 en el qual ha quedat enquadrat el nostre PREMINI VERD en la seva categoria.
Després de finalitzar la fase prèvia com a segon classificat en el seu grup del nivell B, i veient-se només superat pel gran equip del C.B. Argentona, els nostres nens s'enfrontaran en aquesta segona fase a sis equips, que com ells, provenen tots del nivell B. Rivals amb nom, entre els quals destaca el Minguella A, equip que ha aconseguit liderar el seu grup al desembre. A més estaran en el grup grans equips que no desmereixen en gens a molts altres equips de nivell A2. Seran Vedruna de Gràcia A, SA.FA. Claror A, el Claret A i el Bàsquet Neus A; aquest últim, rival que ja ho va anar en el grup de la fase prèvia. Com en el cas de l'equip MINI, toca lluitar en cadascun dels partits.

Hi havia cert temor per veure què grup tocaria als nostres més petits esportistes del PREMINI-NEGRE, ja que en el seu primer any en competició, i com ja es va veure en la primera fase de la temporada, la diferència d'edat pel que fa a la majoria dels seus rivals, fa molt difícil el competir de tu a tu. No obstant això, hi ha hagut sort, doncs el nostre equip tindrà com a companys de viatge en el grup 1 del nivell D2 a tres equips que debuten i a altres quatre que, havent jugat ja en la fase prèvia, han demostrat tots ells tenir un nivell molt similar al dels nostres nens. A destacar que el nostre equip és l'únic que ha assaborit fins al moment, el premi de la victòria. Sens dubte, vindran moltes més a partir d'ara, i això enganxarà encara més si cap, a nens i pares a aquest meravellós esport.

Sort a tots.

Andrés Cazorla (Coordinador de Minibàsquet)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada