dilluns, 25 de gener del 2016

Jornada del 23 i 24 de Gener

Jornada del 23 i 24 Gener

Tots els nostres equips van jugar com a locals, menys el Premini Verd que tenia jornada de descans. El balanç va ser dues victòries i dues derrotes.

Premini-Negre
Partit complicat contra l' UBSA. Inici de partit sense anotar cap punt. Vam aconseguir despertar una mica i poder igualar el marcador. Arribem a la mitja part amb un resultat de 10 a 13, de manera que la diferència entre els dos equips era molt petita. Durant els 8 períodes, la puntuació era molt variable, en alguns vam aconseguir quedar amb un resultat bastant favorable i en canvi altres molt a favor del rival. La manca d'encert durant el partit i els dos primers quarts sense anotar van fer que finalment perdéssim de 5. Seguirem treballant i millorant per evitar repetir els errors que es donen durant el partit.

Mini
L'equip Mini disputar el seu segon partit de la fase regular davant el Círcol Catòlic de Badalona. Partit important per escalar posicions a la classificació. L'equip va sortir molt bé a la pista, aconseguint vèncer en cadascun dels primers quatre períodes. Es va arribar al descans amb un ampli avantatge per als nostres (47-19). Això va donar confiança i tranquil·litat a l'equip, que va baixar el ritme i va permetre que el rival vencés en dos dels quatre últims parcials, retallant una mica la diferència en el marcador, per finalitzar amb el resultat de Fuster 79 - Círcol Catòlic 60.

Preinfantil

Segona victòria de la fase regular, aquesta vegada com local en aquesta ocasio contra el CB Coll.Victòria molt treballada, encara que no fàcil, amb moments de gran bàsquet, acompanyats de moments de "despistes". Es va poder apreciar el treball setmanal, en el joc en estàtic, la rotació de pilota i l'aplicació de jugades preparades. Hem de seguir treballant i millorant per mantenir aquests bons moments de joc de manera més regular durant tot el partit.

Cadet

Torna la competició al Juan del Moral amb un sabor agredolç pel resultat. Derrota contra un CB Cardedeu que ha plantejat un partit amb 40 minuts alternant zona 2-3 i 1-3-1. El nostre cadet ha plantat cara tot el partit i no ha abaixat els braços durant els 40 minuts de joc. Un primer quart difícil ha fet que tot el partit hagin jugat contra corrent lluitant per arribar al marcador Amb un desavantatge de 10 punts. Després de lluitar amb molta força i acostar-se a 4 punts al marcador, una sèrie de decisions arbitrals ha tornat a condicionar el marcador. La visió positiva és que malgrat el Cardedeu és un equip de segon any i el nostre cadet no s'ha rendit i ha competit fins al final. Aquesta setmana toca treballar per corregir els errors i preparar el complicat partit al camp de la Penya de dissabte següent.