diumenge, 11 d’octubre del 2015

Partits del dijous 8 d'octubre

Partits de recuperació de la primera jornada
El dijous dia 8 d'octubre es van jugar dos partits de la primera jornada de lliga, que es van suspendre per la pluja.

Premini-Negre

Debutava a la competició contra l'ABB Bufalà. Per a tot el grup va ser el seu primer partit oficial, ja que la temporada passada feien trobades de bàsquet. És un grup molt jove, amb nens i nenes de primer i segon de primària. Tot i la seva joventut és un equip amb moltes ganes fer les coses bé i durant la temporada anirà millorant partit a partit. 

Cal destacar del partit que el rival que era molt més gran físicament i d'edat, que els nostres jugadors, no ens van poder tancar el marcador. El resultat final va ser 11 a 56.



 Mini



L'equip MINI masculí, va iniciar finalment la seva temporada a la nova categoria, amb objectius molt diferents als de la gran temporada de l'any passat. Després de l'ajornament de la primera jornada per la pluja, el dissabte dia 3, el partit es va jugar aquest passat dijous, i les sensacions van ser molt bones. El rival va ser el Bufalà 2, un bon equip mixt que va plantar cara en tot moment. Guanyant fins i tot dos parcials.

Però els nostres van sortir a per totes des de l'inici i van marcar distàncies en el marcador que rondaven sempre els deu punts.
Dos periodes van marcar la diferència, el primer i el vuitè, que van sentenciar el partit. En el primer 18-11 i en l'últim 18-6.
El resultat final va ser 77-53, destacant l'aportació anotadora de nou dels onze jugadors de l'equip.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada