dilluns, 26 d’octubre del 2015

Jornada del 24 i 25 d'Octubre

Tots els nostres equips van jugar com a locals, el dissabte a la tarda al Col.legi Fuster, i el diumenge a la tarda al Pavelló Juan del Moral. El Preinfantil tenia jornada de descans.

Premini-Negre
Tercer partit emocionant de lliga a casa dels nostres petits contra la Joventut de Badalona. Rival que va saber mantenir un ritme constant en atac. La nostra defensa ha de millorar, ja que els oponents tenien moltes facilitats alhora de rebre la pilota
És emocionant i divertit veure com els nostres petits van agafant la dinàmica de la competició i sobretot, el més important gaudeixen jugant a l'esport de la cistella.

Premini-Verd
Des del primer moment ja s'esperava que fos un partit molt ajustat.I així va ser, ja que en els dos primers quarts els nostres guanyaven d'un punt. En els dos següents quarts van haver massa errades defensives i això va fer que l'equip visitant es agafés al descans una diferència de + 10. En la segona part els nostres nois es van tornar a ficar en el partit i van arribar al final del setè quart amb un +4 en el marcador gràcies a una gran defensa provocant moltes pèrdues de pilota  per part de l'equip rival. L'últim quart, l'Argentona el va guanyar de 4 punts i van forçar la pròrroga. La pròrroga va ser molt tensa ja que els dos equips sabien el que es jugaven, però finalment la victòria es va decantar del nostre costat amb un 58-55 final al marcador.
Meravellós partit per part dels dos equips que ens fa créixer com a conjunt i seguir creient en el treball dels nostres nois!

Mini
El partit del Mini era l'últim de la sessió de dissabte contra el CB Vilanova-Mas de Sant Lleí. S'esperava un partit igualat, i molt important per les aspiracions dels dos equips de fer-se amb el primer lloc del grup. Aquesta igualtat es va constatar a l'inici del partit fins al final del tercer període, al qual es va arribar amb un ajustat 23-22. Però tot va canviar a partir d'aquest moment, ja que els nostres van ser molt superiors a la resta del partit, i, de durar un parell de minuts més, haguessin tancat marcador. Al final, un clar 82-40, i a tots els nens de l'equip van acabar anotant.

Cadet
Partit emocionant del cadet un cop més. Després d'un primer quart ajustat, va saber agafar un avantatge de 16 punts en el segon per anar-se'n als vestidors, gràcies a un bon balanç defensiu, atacs ràpids i encerts en el tir exterior. El tercer quart va ser difícil per als locals, el Joventut les Corts va sortir molt intens i va arribar a principi de l'últim quart amb un desavantatge menor a 10 punts. Com no, un altre últim quart ajustat en el qual podia passar de tot. L'excés de faltes va perjudicar molt al Cadet, sobretot amb l'eliminació per 5 faltes de 3 dels nostres, però l'equip va saber estar intens i concentrat, fent valer l'avantatge que portava per guanyar finalment 72-70.

Aquest dijous dia 29, el Preinfantil masculí juga a les 19:40 el partit ajornat per puja de la primera jornada, a la nostra pista del Col.legi Fuster. El rival será l'Escolapis de Sarrià. Bon partit per venir animar als nostres.