dilluns, 1 de desembre del 2014

Jornada del 29 i 30 de novembre

Jornada del 29 i 30 de noviembre

Premini Negre
El Premini Negre obria la jornada de bàsquet al dissabte al matí al Col.legi Fuster, dins d'un cap de setmana ple de pluges. Van jugar contra l'Agrupació Esportiva Teià. A cada període les diferències anaven augmentant, fins que es va tancar amb el marcador amb el resultat de 52 a 2. Ja porten 8 victòries de 8 partits. La propera jornada serà la del 13 de desembre a la pista del l'UB MIR, el segon classificat del grup.

Premini Verd
L´equip Premini Verd va rebre la visita de l´U.B.MIR "A". El més important era que la pluja no anul.lès la disputa del partit, ja que un aplaçament, no interesava de cap manera al nostre equip. Els nostres van començar marcant diferències al marcador des del començament, i van arrivar al descans amb una bona renda de 29 punts (45-26). A la segona meitat tots el jugadors van disposar de molts minuts a la pista, i 9 del 11 jugadors de l´equip van anotar.
Al final, victòria per 77-40, i ara, toca descansar fins l´última jornada del día 20 de desembre.

Junior
L'equip Junior visitava una difícil pista la del Vedruna Gràcia Negre, el diumenge a la tarda. El resultats dels períodes van ser els següents:
El primer quart 15-15; el segon quart es distancien 27-17,i al descans s'arriba amb 31-25. A la sortida del descans tornen a escapar-se 37-27, i final del tercer quart 43-37.En el darrer quart, a falta de 2 minuts 50-46. La bona intensitat defensiva de l'equip tant en 1x1, com a nivel col.lectiu va fer un parcial de 0-11 a favor amb el resultat dinal 50-57 final.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans, tots els nostres equips no tenen competició.