dimarts, 23 de desembre del 2014

Jornada del 20 de desembre

Aquest cap de setmana ha estat el darrer de la fase prèvia dels campionats de promoció.
A diferència de la jornada anterior tots els equips van jugar com a locals menys l'equip Junior i l'Escola de Bàsquet, que va tenir trobada a la pista del Col.legi Verge de les Neus.
El balanç d'aquesta fase prèvia ha estat molt positiu. La Federació Catalana ja han publicat els nivells definitius per a la segona fase de la competició, pels equips de promoció i han estat els següents:
- L'equip Premini-Negre passa de nivell D a C1.
- L'equip Premini-Verd passa de nivell B a A1.
- L'equip Mini es manté a nivell B.(B2)
- L'equip Infantil es manté a nivell B.(B2)

Escola de Bàsquet

Tercera trobada de la temporada de la nostra escola de Bàsquet. Aquesta vegada va ser a la pista del Col·legi Verge de les Neus. Els nostres jugadors van fer un gran partit a nivell defensiu i ofensiu. Cada dia van donant més sensació d'equip. Després de les festes de Nadal contiuaran fent més trobades.

PREMINI-NEGRE

Darrer partit del Premini-Negre en aquesta ocasió contra el Sant Andreu de Nazaret B. El partit va començar el partit perdent el primer quart amb un parcial de 2-6, però després vam saber respondre amb un bon atac i bona defensa dels petits. Aconseguint un parcial de 7-0, la resta del partit va continuar amb aquesta bona dinàmica per aconseguir el resultat final de 59-23. Campions de la primera fase, i esperem que continui la mateixa dinàmica en la segona fase de la competició.

PREMINI-VERD

L'equip Premini -Verd va acabar la fase prèvia de la competició de la mateixa manera que la va començar, i el premi ha estat la classificació per al nivell A1. Un èxit que únicament el poden teneir els millors vuit equips de tota la provincia de Barcelona. Des d'aquí volem felicitar a tots els components de l'equip.
En aquesta jornada va ser el Joventut B, que va fer tot el possible per contrarestar l'encert i la velocitat dels col.legials, però no van poder. A cada període la diferència ananva pujant fins a una màxima de 40 punts al sisè període. El resultat final va ser 89-55.

MINI

Bon escalafó final, bon partit del mini per acabar aquesta fase prèvia, el mini va jugar a les 10:00 a la nostra pista amb el Joventut de Badalona que portaven els mateixos partits guanyats que nostres nois. Van començar una mica fluixos en defensa fins que a mitjans del tercer quart foren 12  punts a baix, però un gran quart període (16-2). Va fer que la segona part pintés molt millor i així ser, i augment considerable en la pressió i intensitat defensiva va fer que es guanyés el 5 quart (14 -7), i en els 2 últims que van ser un parcial (34-12), per acabar amb el resultat final 98-69, aquests 98 fa que sigui el segon millor atac d'aquesta fase prèvia, en la qual s'ha competit de tu a tu amb el segon classificat el Escola Pia Granollers, i esperem que a poc a poc vagin millorant la defensa per poder estar en cotes més elevades.

INFANTIL

L'Infantil tancava la jornada de dissabte al Col·legi contra el CB Sant Josep de Badalona "B". El partit va ser molt dur i de contacte contra el líder de la lliga i millor equip de la fase prèvia.
Va millorar molt el joc comparat amb el partit de la primera fase que es va jugar a Badalona. Fins al punt que es van guanyar dos períodes, que permeten tenir més optimisme per a la segona fase. El resultat final va ser 42-92.

JUNIOR

L'equip Junior jugava a la pista del U.B. MIR. El partit va ser dominat en tot moment pels jugadors col·legials. Els parcials dels períodes van ser els següents:
- 1r període: 8-22
- 2n període: 24-41
- 3r període: 33-61
- 4rt període: 49-85 Final.
Partit còmode contra un rival feble, que no tindrem gaires aquesta temporada.

La lliga la reprendrà el Junior el 10 de gener a la pista del Verge de les Neus. Mentre que els equips de promoció la començaran una setmana més tard. Encara no han sortit els calendaris de la segona fase de la competició, la lliga regular.

Cal informar a tothom que durant tot el dia 10 de gener es celebra el Primer Torneig d'any nou ADE FUSTER, al pavelló Juan del Moral. Es realitzaran en format de triangular les categories Premini, Mini i Infantil.