divendres, 10 de març del 2017

Partits de la setmana 

Premini Negre

El cap de setmana passat no es va poder disputar el partit de premini a causa de la pluja. Està pendent de confirmar el dia i l'hora.

Premini Verd

Derrota del premini verda contra el Regina Carmeli, amb el resultat de 82-32. Partit molt espès del premini que va sortir molt adormit des del principi, defensa molt dura de l'oponent que ho aprofità per a fer grans parcialesen diverses cambres. Molts errors en les passades, poca definción a les entrades i tirs, malgrat tot van lluitar fins al final i la nostra reacció va trigar molt a aparèixer.

Mini

Partit del mini que visitava la pista del UE Mataró. Partit que vam començar adormits amb molt poca intensitat defensiva i mala concentració en atac provocats per errors de passos i d'errors en el tir fàcils que donava l'oportunitat al rival d'anar va agafar nus gran avantatge al marcador. En cap moment vam saber trobar nostre joc, tot era travat i espessa, partit que cal esborrar i seguir treballant.

Infantil 

El passat disabte 4, l'infantil va jugar com a visitant contra el Sferic Terrasa 2. Un bon ritme inicial poc habitual va crear unes falses expectatives respecte com sería el desenvolupament del partit. Durant tota la primera part, es va controlar el ritme del partit i es va conseguir una diferència de fins 11 punts, però després d'una baixada defensiva durant el sisè quart, que es sumaba a diverses expulsions i les dificultats al tram final del partit per atacar, degut a les presses i als nervis, va fer que es perdès el partit amb un resultat final de 56-47. Ara cal treballar aquesta manca d'idees quan el partit es complica i saber jugar sota pressió. 

Cadet 


Bon partit del cadet en el que es va retrobar amb la victória a la pista del Arenys, amb el resultat de 47-50. Igualtat en el marcador des del inici fins al final del partit, errors defensius que es convertien en cistelles fàcils, moltes precipitacions en atac i poc moviment de la pilota eren els errors que més cometíem i va ser per aquest motiu que a falta de 40 segons teniem un avantatge de 7 punts que els de Arenys el van rebaixar a 3 punts .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada