dimarts, 20 de desembre del 2016

Jornada 17 i 18 de Desembre

Jornada del 17 i 18 de Desembre

Darrera setmana de competició que tanca la fase prèvia marcada per un protagonista, la pluja. El divendres no es va poder jugar el partit entre el Premini Verd i el Bàsquet Virolai. A més el primer partit de la jornada matinal de dissabte, tampoc es va poder disputar per la pluja, el Premini Verd amb el AE Minguella de Badalona. Per tant, el Premini Verd es va quedar sense poder jugar els dos partits que els hi tocava. Malgrat aquest fet, el Premini Verd acabarà la primera fase com a líder de grup, fent un salt de nivell ja que disputarà la fase regular en nivell B-2.


Escola P-5
Trobada a la pista dels Salesians de Badalona. Els nostres petits van dominar en tot moment el partit, cal destacar una gran millora a nivell col.lectiu tan en atac com en defensa. Molts jugadors van fer cistella i cal seguir treballant en aquesta línia. Felicitats!!!


Premini Negre
L'equip Premini Negre va perdre a casa davant el líder de la competició. el Bàsquet Cat-Taronja.
Va ser un partit que no van tenir opció de guanyar-lo ja que a cada període ens treien una diferència al marcador, fins al resultat final 26 a 62. A la fase regular de la competició que començarà al Gener, passaran a competir en nivell D-1.


Mini 
Partit del Mini a casa contra Basquet 3 Viles. Va ser un partit difícil contra el líder del grup i gran rival. Un bon inici en defensa i en atac que ens va permetre estar igualat en el macador, però a poc a poc i les errades sobretot en defensa va permetre al rival anar agafant diferència al marcador, per deixar el resultat final en 66-102. Tanmateix en moments de bona circulació i joc en equip ens va permetre guanyar certs quarts.
A la fase regular es farà un salt i es passarà a jugar en nivell A-2.


Infantil 
Partit de l'Infantil a casa contra el líder del grup, Club Natació Sabadell. Va ser un bon partit i igualat. Una gran intensitat defensiva a més d'una bona circulació en atac, certes errades en el llançament i també un encert del rival, els va permetre agafar avantatge en el marcador per posar el resultat final de 37-49. Bones sensacions atès que en el seu camp el desavantatge va ser de gairebé de cinquanta punts, per tant una gran millora de l'equip, a seguir treballant.
A la fase regular que començarà al gener competiran a nivell C-2.

Cadet
Partit intens del Cadet en el derbi colomenc amb el Santa Coloma.
Els nostres nois es jugaven la primera posició de la segona fase en un complicat partit rebent al CBSC.
Després de dos quarts de molt desgast físic a causa de la intensitat i l'igualtat al marcador, en el tercer quart vam poder crear una diferència de 20 punts, que aviat reduiria el Santa Coloma amb dos triples seguits i un contraatac per posar el marcador de 12 punts a favor nostre.
A l'últim quart era molt important mantenir la calma per poder controlar el temps del partit, i així va ser. Es va fer una pinya entre banqueta i pista i vam treure el partit endavant amb una avantatge de 17 punts.
El Cadet ha aconseguit la primera plaça en aquesta primera fase molt merescudament, i competirà la fase regular a nivell A-2.
Des dels jugadors i el staff, us desitgem un bon Nadal!

Que tingueu unes bones festes de Nadal i una bona entrada d'any 2017!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada