dilluns, 4 d’abril del 2016

Jornada del 2 d'Abril

Escola P-4
El dissabte al matí va participar el grup de P-4 en la trobada de bàsquet al Col.legi Fuster. Es van jugar dos partits, el primer contra el Joventut de Badalona i el segon va ser davant el Sant Andreu de Natzaret.
Tots dos partits van ser molt divertits. Cada dia es pot observar com estan  millorant els nostres petits. El 16 d'Abril tornaran a jugar

Premini-Negre

Va obrir la jornada el Premini Negre el dijous a casa contra el CB ESPARRAGUERA. Va ser el millor partit de la temporada. Dominant tots els periodes del partit fins deixar el resultat final en 62 a 12.
Mentre que el dissabte van visitar la pista del líder invicte, l'UB Sant Adrià. Els locals van dominar molts aspectes del joc i tenen un nivell superior a la resta d'equips del grup. Per això encara no han perdut cap partit. El resultat final va ser 44 a 17, a favor dels locals. Nosaltres continuarem partit a partit dins d'un grup molt igualat, tret del líder la resta d'equips són molt semblants. La propera jornada ens visitarà el Palcam, equip que ja el van guanyar a la primera volta. Fet que fa que no ens permet la relaxació.

Premini-Verd
Tenia jornada de descans. La jornada següent rep la visita del Vedruna Gràcia.

Mini '05

L 'equip Mini va vèncer a la seva visita a la pista del  Círcol Catòlic de Badalona per 60 89.
Va ser un partit en el que tot dos equips van saber atacar millor que defensar. Els nostres van començar els tres primers períodes anotant amb facilitat, i això ens va fer sumar 44 punts. Per contra, una defensa poc intensa també va provocar encaixar més punts de l'habitual (24).
El quart i cinquè Període van ser igualats i calcats, amb dos parcials de 10-10. Però el nostre equip va tornar a marcar les diferències en els períodes de 6è i 8è.  Augmentant l'avantatge en el resultat fins al final. El rival, va donar per moments millors sensacions de les esperades segons la seva classificació en el grup, Però en el còmput del partit, el resultat, en definitiva deixa clar les diferències entre tots dos conjunts. El proper partit davant el Joventut marcarà si ha o no possibilitats d'acabar primers dins d'un grup molt igualat.

Preinfantil
Partit del Preinfantil al camp del Club de Bàsquet Coll. Com únicament havia set jugadors locals es va guanyar el partit per alineació indeguda, I es va decidir jugar un partit de 4 quarts i que ens va servir per practicar moviments i provar coses noves. La propera jornada rebem la visita del CE Montseny 10.

Cadet
Molt bon partit del Cadet a la pista del líder invicte fins al moment, el CB Cardedeu. Tal com va passar al partit d'anada els locals van plantejar una defensa zonal durant molt temps del partit. Les ràpides transicions en atac i l'encert des de la línia de tres punts (9 a la primera part i 1 a la segona) van trencar la defensa de l'equip rival. Dominant el marcador des de l'inici fins al final del segon quart amb avantatges fins a 10 Punts de diferència. En la segona part el Cardedeu va reduir la distància en el marcador gràcies al rebot ofensiu, Però una gran concentració i  motivació ens va fer tenir el control del partit per acabar amb el resultat definitiu de 70-86.