dilluns, 7 de març del 2016

Jornada del 5 i 6 de Març

Dissabte al matí va començar el gruix de la jornada tots com a visitants, tret dels dos grups d'escola que van fer un partit d'entrenament a la pista del Col.legi Fuster. Finalment el diumenge a la tarda, el Cadet tancava la jornada a casa contra el Arenys Bàsquet abans de la presentació de tots els nostres equips.

Premini Negre
Partit molt fluix per part nostra a la pista del Piera.Vam començar molt despistats i amb poc encert de cara a cistella. Els resultats dels quarts van ser bastants irregulars, alguns eren superiors i en altres aconseguíem marcar la diferència. Hem tingut una jornada de descans i un partit suspès, tot el temps d'aturada passa factura. Seguirem treballant per seguir millorant i anar polint els errors. El resultat final va ser 34 a 33 per als locals.

Premini-Verd
Partit a la difícil pista del Claret on els nostres jugadors van sortir molt endollats des del primer minut! Amb atacs molt ràpids i amb una defensa a tota la pista que ens ajufava a anar guanyant gairebé tots els períodes. Fins deixar el marcador final en un 40-82 final. Tots els jugadors que van jugar van fer cistella.

Mini '05
Gran partit el disputat entre el nostre equip Mini i l'A.E. Badalonès, a la pista del C.Parroquial Sant Josep, el dissabte al matí . Els dos equips que es coneixem bé, perquè ja s'han enfrontat quatre vegades en menys d'un any. La igualtat és màxima entre tots dos, com reflecteix el marcador final 69-67 que va donar el triomf als badalonins en un final molt emocionant. Els tres primers períodes del partit van ser molt igualats (11-12, 13-10 i 6-8), però el quart, va ser clar per als locals que es anirien al descans 9 punts amunt. En els tres períodes següents es va mantenir aquesta diferència, arribant al vuitè i definitiu període amb un 59-50. Aquí, el nostre equip va mostrar una gran caràcter i va creure en les seves possibilitats, arribant a posar-se un punt amunt gràcies a un triple, a cinquanta segons del final. Però un altre triple del rival, a la jugada posterior, va decidir el partit, sense temps de reacció possible per als nostres. Bon partit, amb final agredolç.

Preinfantil
Partit del Preinfantil complicat com a visitant contra el líder del grup el C.E. Thau.
Van fer uns bons primers 4 quarts on vam saber mantenir-nos amb un bon atac i una defensa en equip per estar només nou punts a sota en el marcador. Després del descans tot el ritme de la primera part es va esfumar, gran quantitat de pilotes perdudes i regals de cistelles fàcils per al rival, sumat a un atac mal estructurat va posar un avantatge en el marcador per al rival de més vint, acabant el partit amb el resultat final de 84-46.

Cadet
Partit contra l'Arenys Bàsquet a la nostra pista que tancava la jornada. Ens va costar entrar en el partit, moltes errades defensives, i poc moviment de pilota en atac, afegint a que la pilota no entrava a la cistella. La segona part va ser una història completament diferent, un parcial de 39 a 8 al tercer període marcava el desenllaç del partit. Una gran defensa amb molta intensitat i l'encert en ofensiu han acabat de tancar el partit amb el resultat final de 89-49.
Aquesta és la línia que ha de seguir l'equip, felicitats pel joc i l'actitud.