diumenge, 14 de febrer del 2016

Jornada del 13 de febrer

Escola Grup de P-5
La jornada va començar amb el partit d'entrenament del grup de P-5 de la nostra escola de bàsquet. Va ser molt divertit, tots els nostres jugadors van gaudir d'un "entrenament" atípic, ja que va ser en dissabte. Ens va ajudar a preparar la propera trobada que la tenim el dissabte 20 a la pista del Sant Josep de Badalona davant del Col.legi Cultural. A la mateixa hora, i a la mateixa instal.lació (la pista del costat), també participarà el grup de P-4 en una altra trobada davant el Joventut de Badalona.

Premini-Verd
El partit contra Maristes va començar pitjor del que s'esperava amb un parcial en el primer quart d'2-11. Això va estar per la manca d'intensitat defensiva de l'equip. Els altres tres quarts de la primera part van ser molts més igualats però l'equip visitant sempre aconseguia guanyar per dos o 3 punts arribant a la mitja part perdent per uns 15 punts. En la segona part hi va haver un canvi de mentalitat i amb una bona defensa vam estar a punt de donar la sorpresa acabant el partit amb el resultat final de 55-61 .El proper partit serà el derbi contra el basquet neus!

Mini'05
El nostre equip Mini va rebre a la pista del col·legi la visita del A.B. Premià "B". L'inici del partit va ser molt bo, com és habitual en les últimes jornades. Conscients de les dificultats que presentaria el rival, els nostres van sortir endollats, i, l'16-4 amb què es va arribar al final d'aquest primer període marcaria l'esdevenir de la primera part. Al descans, l'avantatge es va mantenir en aquests 12 punts (30-18). El cinquè període va ser per als visitants, que els va permetre reduir distàncies. Però un gran sisè parcial amb 18 punts en l'haver dels nostres, va sentenciar el partit.
Al final, 68-46 i amb bones sensacions tot i les absències. Com a negatiu, destacar que, després de molt temps, quatre jugadors de l'equip es van quedar sense anotar.

Preinfantil
Quart partit del Preinfantil, en aquesta ocasió rebia al Palcam.
El partit va començar amb un gran inici per part nostra, amb intensitat defensiva, bons moviments i circulació de pilota en atac durant els dos primers períodes permetent-nos un avantatge de més tretze punts al marcador. Aquest avantatge va provocar una relaxació dels nostres jugadors, que després al llarg del partit ens va ser difícil solucionar i recuperar el nostre joc inicial, sumant-se també una falta d'encert en tirs i penetracions fàcils, i sobretot en l'encert a la línia de tirs lliures.
Finalment el resultat va ser de 60-64, cal seguir treballant i lluitant fins al final.

D'altra banda, el Cadet i Premini-Negre tenien jornada de descans i no van jugar. La propera tots els nostres equips tenen jornada, començant pels dos grups d'escola a Badalona i la resta de grups també com a visitants.
D'altra banda avisem a tothom que farem la presentació de tots els nostres equips el diumenge dia 6 de març al Pavelló Joan del Moral, després del partit que disputarà el Cadet. El partit començarà a les 16:30 hores contra l'Arenys Bàsquet.