dimarts, 1 de desembre del 2015

II Campus de Tecnificació de Nadal ADE FUSTER

II Campus de Tecnificació de Nadal ADE FUSTER, del 28 al 30 de desembre



El Programa de Tecnificació per a tots els joves entre 6 i 15 anys  de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.  Els dies 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Joan del Moral.
Es dissenya i es posa en marxa per segona vegada per part de l’Associació Deportiva Escolar Fuster, amb la col·laboració de Institut Municipal d’Esports de Santa Coloma de Gramenet. Com a programa de suport a la formació per als jugadors i jugadores de la ciutat, amés d’iniciació per a tots aquells que mai han jugat a l’esport de la cistella.
Amb la finalitat que aquests jugadors/es disposen de tots els mitjans humans i materials per fer possible que desenvolupin tot el seu potencial esportiu a través d'un programa de millora tècnica i física.

Fonaments
Com hem indicat aquest programa tracta d'aportar a aquests jugadors un complement a la formació esportiva que els permeti desenvolupar el seu màxim nivell esportiu sense sortir de la ciutat de Santa Coloma.

Programació i horaris
El programa es divideix en dos nivells:
- Perfeccionament del Minibàsquet: Per a tots/es que juguen en un equip federat de 6 a 11 anys (Categories Premini i Mini), torn matinal (De 9h30’ a 13h30’).

- Perfeccionament del Bàsquet: Per a tots/es que juguen en un equip federat entre 12 a 15 anys (Categories Infantil-Cadet), torn de tarda (De 15h30’ a 19h30’).

Instal·lacions
Pavelló Joan del Moral
Cr/ Cristòfol Colom 47-49
08921 Santa Coloma de Gramenet

 * Totes les sessions d’entrenament són a porta tancada. Els familiars dels jugadors hauran de portar-los i recollir-los a les hores d’entrada i sortida.

Destinataris

Tots aquells els joves (nens i nenes) de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet entre 6 i 15 anys, que els hi agradi jugar a bàsquet.
*Hauran de portar l’esmorçar els tres dies que dura el campus, en el torn matinal, i un petit berenar per al torn de tarda. Amés poden portar roba per dutxar-se després de cada sessió.

Preu
30 €

Data límit d’inscripció
El 15 de desembre

Inscripcions
Descarrega aquest enllaça i entrega'l a la secretaria del Col.legi Fuster abans del 15 de desembre.

Informació
Per més informació al 933917954 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada