dilluns, 18 de maig del 2015

Jornada del 16 i 17 de maig

Darrera jornada de lliga de la temporada de totes les categories, a continuació la crònica amb detall tots els partits.

Escola
Trobada del grup de P-5 a la pista dels Salesians de Badalona contra el grup del Círcol Catòlic de Badalona. Va ser el partit més igualat dels darrers que hem jugat, però la nostra manca d'encert defensiu i ofensiu va fer que s'igualessin les forces en el darrer tram del partit.

Premini-Negre
Darrer partit de lliga contra un rival dur, el segon classificat, el Badalonès Dimonis Blanc. Sabiem que seria un partit difícil, però li podiem plantar cara. Vam començar bé, molt igualats els primers quarts, arribant a la mitja part empatats. En començar la segona part, vam sortir desconcentrats, cosa que va fer que el rival ho aprofités per aconseguir distanciar-se en el marcador. No vam aconseguir centrar-nos en el partit, fent que la diferència en el marcador fos àmplia, amb un resultat final de 23-61.

Premini-Verd
El Premini VERD va concloure la seva temporada amb un enfrontament davant el AE Badalonés Dinomis Negre, que durant molts minuts va ser igualat. Es va arribar a l'últim periode amb opcions (dos punts a sota), però van faltar forces per remuntar i es va acabar cedint per 65 a 71.
L'equip ha viscut una temporada per al record, enfrontant-se als millors equips de la competició. Segur que aquest grup de nens sabran valorar millor el que s'ha aconseguit aquest any, quan passi un temps. Tant de bo no passi molt temps fins que tornem a veure un altre equip del nostre club en aquest nivell.

Mini
Bon partit final contra el Montgat. El partit va ser un passeig per al mini, jugava contra un rival d'inferior nivell, Vam començar perdent moltes pilotes i això feia que la diferència no es veiés reflexada en el marcador. Durant els entrenaments d'aquesta setmana es va poder treballar algun canvi en la manera de jugar, fet que es va començar a observar durant alguna fase del partit. Durant la segona part es va millorar el joc, fins que va arribar a fer un parcial de 79-12 per deixar un resultat final de 133-44.

Infantil
L'infantil va oferir la seva millor versió en el seu últim partit de lliga davant un combatiu
Arenys. Ja des del començament es va veure, que aquesta vegada els nostres no estaven disposats a cedir en cap aspecte i un parcial de 21-10 en els primers 10 minuts ho va demostrar. A partir d'aquí, cada mínima reacció dels del Maresme era contestada pels nostres jugadors, que van aconseguir la seva màxima diferència en el sisè quart (65-40) basada en una defensa intensa, transicions ràpides i joc col·lectiu amb una efectivitat molt alta en el tir exterior. Amb el partit lligat, els dos últims quarts es van gestionar amb rotacions de tots els jugadors. El resultat final va ser 79-60.

Junior
Darrer partit de la temporada contra un dels millors de la lliga, La Salle Bonanova. Malgrat un bon inici (6-2) el primer període va finalitzar amb victòria visitant (12-14). I aquesta seria la dinàmica del partit, quarts força igualats amb lleugers avantatges a favor del rival. Així al descans es va arribar amb 21-28. El tercer quart amb un 29-38 i va finalitzar el partit amb un 46-56. Gran temporada de l'equip Junior que sent pràcticament de primer any i amb 3 jugadors cadets finalitza la lliga tercer en un grup de 16 equips.

A partir d'ara els nostres equips aniran jugant tornejos d'altres entitats o partits amistosos. Com el del nostre equip infantil que juga aquest dissabte a les 10.15 hores, al pavelló Juan del Moral un partit amistòs contra el CB Sant Josep.
Les nostres jornades de bàsquet, aquesta edició serà la número XXIX, seran del 8 al 14 de juny. Quan tinguem tots els equips confirmats informarem del quadre d'horaris definitiu.